Hogyan csinálhatnám meg azt hogy most letöltöttem az Assassin's Creed II-t és amikor elindítom a setup fájlt aztán kiválasztom a nyelvet akkor kiírja h Error és azt írja hogy Szabadítsak fel helyet a C meghajtómban, hogy tudnám megcsinálni hogy ne a C meghajtóba telepítse?
Semmit nem lehet kiválasztani hogy hová rakja.
Aki tudja legyen szíves segítsen!
Köszi előre is :)
2011. aug. 16. 19:27
1/6 Pelczhoffer Márk válasza:
Hát akkor valamit törölnöd kell a C meghajtórol
2011. aug. 16. 19:53
2/6 A kérdező kommentje:
más megoldás nincs?
CCleanert naponta lefuttatom, először letörölt 6GB-t, most pedig már csak 80MB-ket töröl le :S
2011. aug. 16. 20:01
3/6 anonim válasza:
Megnézed mennyi kell, aztán azt, hogy mennyi van, kivonod egymásból a kettőt, és annyi helyet kell felszabadítani a C-n. Vagy: megnézed a telepítőn, van-e olyan opció valahol hogy Advanced installation, vagy valami hasonló, és így viszed tovább. Ha alapból nem lehet beállítani a telepítés helyét, akkor általában így lehet mást kiválasztani (de ha csak egy darab, nem "szétbontott" merevlemezed van, akkor más helyre nem is tudod telepíteni).
2011. aug. 16. 21:09
4/6 A kérdező kommentje:
van C,D,és E meghajtóm.
de nem lehet kiválasztani hogy hová telepítse...
legtöbb játék telepítésénél van olyan hogy kilehet tallózni, de itt nincs :S valahogy nemlehetne megoldani?
C-n nemtudok helyet felszabadítani mert ha esetleg fontos fájlokat törölnék le akkor nem szeretném újratelepíteni a gépet...
2011. aug. 16. 21:34
5/6 anonim válasza:
Mint mondtam, Advanced installation, vagy hasonló opciót keress, ha alapból nem lehet, akkor általában ott lehet beállítani a telepítés helyét (plusz pár egyéb dologgal együtt), de mivel ezt a játékot nem játszottam, tehát nem is telepítettem, ezért specifikusan nem tudok válaszolni, csak általánosságban.
2011. aug. 16. 21:39
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de már megoldottam a problémát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!