Minecraft miért laggol ennyire?
Gépem adatai:
Proci:Intel Celeron 1.73GHz 530MHz
Memória:504 MB RAM
Videókártya:Intel Graphics Media Accelerator 950
Acer Aspire 5310 laptopom van.
Tény és való, hogy nem egy álomgép, ám azért nem menthetetlen a dolog. A játékban állítható a látótávolság, az F -gomb lenyomásával. Ez, valószínüleg segít.
Másrészt, el kéne gondolkodnod, hogy mire is használod, igazán a géped. Ugyanis, szerintem érdemes lenne beszerezned, egy jobbat. A barátod gépe, pedig nem lehet kétszer olyan gyenge, mert azon nem futna a minecrfat, még a leggkisebb látótávolságon se.
Remélem, megoldódott ezzel a laggolási problémád, ha pedig felkeltettema figyelmedet, egy új gép beszerzésére, abban is nyugodtan segítek :)
Kösz a válaszokat!Egyébként nem szószerint értettem h kétszer olyan lassú:D.Csak hasonlatot mondtam.Egyébként már ebben az évben elhatároztam,hogy egy modernebb gépet beszerzek,de sosem jutott rá valahogy idő.
Mindenesetre,kipróbálom a látótávolságos ötletet,hátha javít valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!