Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A WoW-tól 100% hogy függő leszel?

A WoW-tól 100% hogy függő leszel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap úgy döntöttem hogy letöltöm a wowot mivel annyit halottam róla és kellett volna egy jó mmorpg.Aztán keresgéltem az interneten és láttam hogy mennyi embert függővé tett ez a játék.Ez mindig így van?Mert én nem akarok a rabjává válni csak néha 2-3 órára elütni az időt.Mit gondoltok?

2011. aug. 6. 18:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
b+ mivel anti-wow anti-metines voltam ám haverok mind wowoztak ki próbáltam b@zd 2 hét mulva aligbirtam le álni 56-órát nyomtam de mivel jött a minecraft ... UNINSTALL!
2011. aug. 6. 20:39
 12/20 anonim ***** válasza:
bocs nem 56 hanem 5-6 :D
2011. aug. 6. 20:40
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem kell letölteni, ha nincs pénzed nem kell vele játszani,ha van akkor meg vedd meg... Tört nyomi szervereken meg senki sem lesz függő,fele annyira sem jó mint a rendes.
2011. aug. 6. 20:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok mondani wow-classic magyar szervereket?Mert nincs kedvem patchelgetni órákig:/
2011. aug. 6. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
Én toltam vele egy csomó szerveren. Eredetin, törtön, mindenen. Hát nekem nem jött be hogy őszinte legyek :D
2011. aug. 6. 21:15
 16/20 HackFAILED (igazság) válasza:

Szia!

Egyszerűbb kérdés nincs...Persze...

Ha nem próbálod magad szabályozni és úgy játszani vagy 1 hét alatt abbahagyni az leszel...

Ez lesz belőled ha nem hagyod abba:

http://www.youtube.com/watch?v=3KUUekOD-eY

2011. aug. 6. 21:48
 17/20 anonim válasza:
úgy jársz mint én metinnel van amikor több mint 24 órát tolom pihenés nélkül kivéve mikor wc-zek vagy kajálok.én próbáltam wow-ot de csak 2-napig bírtam aztán mentem vissza metinre
2011. aug. 6. 23:08
 18/20 A kérdező kommentje:
bocs,neharagudj,de szerintem a metin egy nagyon szar játék,de ebbe ne menjünk bele mert nem erről szól a téma.Na de mindegy.
2011. aug. 7. 13:36
 19/20 A kérdező kommentje:
Na mind1,sztem hagyom a wowot a p___ába.Csak az a gond hogy nem szeretem az ilyen keleti mmo-kat,de az a baj hogy a lotro-n és a wow-on kívül mind az.A lotro még jó lenne csak azzal az a baj hogy csak részben ingyenes:(
2011. aug. 7. 13:49
 20/20 anonim ***** válasza:
na figyi a wowra nem lehet rászoni-!!! noncs benne nikotin, alkohol stb.. nem lehet rászoni!!! én egy két órát játszok és megunom a fa**ba nem tom mit van a nép megverve h segítség wow függő vok xD nem vagy WoW függő csak noncs mit csinálnod gondolom otthon :D
2012. júl. 24. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!