A sims 3-ban a sim magától felveszi a magot, követ, bogarat, tehát amit talál vagy rá kell az adott dologra kattintani?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 11:03
2/8 anonim válasza:
rákattintasz az adott dologra (pl. lepke) és kijön a "fogja meg" opció. És vagy sikerül neki megfogni vagy nem. Köveknél szintén "vegye fel" opció van, de ugye a kő nem szalad el :)
Aztán ha a kő az eszköztáradban van, kijön az opció "olvassza be" (a drágaköveknél nem emlékszem mit ír ki) És a postaládádban lesz pár nap múlva. Egyszer simem berakta a postaládába, épp akkor jött a postás és azonnal megkaptam:)
Lepkéket, bogarakat pedig ha kíhúzod, akkor kis terráriumfélében a lakás dísze lehet a pillangó, vagy bogár, amit nem kell etetni, beadhatod a tudományos laborba őket, elengedheted és átnevezheted.
A magokat meg 7. szinttől elültetheted, ha az ezköztáradban ráklikkelsz, akkor kijön az "ültesse el" opció
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, de ugye a katakombákban is lehet mindenfélét találni?
2011. aug. 5. 20:18
4/8 anonim válasza:
igen : köveket,magokat,gumikacsát és rejtéjes törp urat
5/8 anonim válasza:
Arra a katakombákra gondolsz, amelyek a temeto múzeumában van? és hogyan veszi fel ott benn a magokat? én egyszer bementem /vagyis a simem/ és leégve és osszefenve jottem ki.
6/8 anonim válasza:
uccsó: ott nem lehet felszedni, nem mindig lehet ott dolgokat találni, de ha talál, akkor azt automatikusan megkapja az eszköztárába, és erről baloldalt, fent kapsz egy értesítést is
7/8 anonim válasza:
a mauzóleumban könyveket is lehet találni, én már találtam ^^
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2012. aug. 4. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!