Sims3-al játszok, s valamiért nem hajlandó a vízre kattintani, hogy pecázzak halat, pedig egy órával előtte még pecáztam, most meg semmi. Hiába kattintgatok. Semmit nem érzékel. Miért van ez?
Figyelt kérdés
De ugyanez van akkor is, ha az új Omni növényeimet akarom táplálni. Már újraindítottam a játékot és akkor se megy. Egyébként pedig más funkciónál megy az egérgomb.2010. aug. 6. 17:22
2/2 anonim válasza:
Szerintem vagy túl éhes, vagy álmos, vagy valami más a gond, de az is lehet, hogy szomorú egy családtag elvesztése miatt, ilyenkor nem piros, de ott a mínusz jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!