A Call Of Duty sorozatból meikeket vinné a gépem? A laptopról lent.
Figyelt kérdés
Nvidia GeForce'8200 Mg
4 GB Ram
Dual Core 2,30 GHz
(Win 7)
2011. júl. 31. 17:01
2/11 anonim válasza:
4-et szerintem még elviszi, az annál feljebbieket már nem hinném, töltsd le a hatodikat és próbáld ki
3/11 anonim válasza:
Az én gépem Intel Celeron D - 2,80GHz; 1GB RAM ; nVidia GeForce 6200 majdnem közepes felbontáson szaggatásmentesen fut a Call of Duty Modern Warfare II
4/11 anonim válasza:
Hát nem hiszem csak az 1,2,4 többit nem mert túl nagyok!nekem az 5 ig birja!
5/11 anonim válasza:
Nekem 8400M GS kari van, nem sokkal erősebb a tiednél.
Cod 2,4,6-nak mennie kéne, a treyarchos cod-oknak nagyobb a gépigénye (cod 5,7) azok már nagyon low-on is lehet akadnának, bár az 5 megér egy próbát.
6/11 anonim válasza:
Az 5-öt még lehet vinné de a 7-et azt már az én gépem se viszi de xbox360-on garantálom!:D
7/11 anonim válasza:
Nekem 4Gb ram
vga:Nvidia GT220 1Gb
700 Gb HDD
am3 alaplap
win7
az összes cod megy rajta akadozás nélkül
8/11 anonim válasza:
Nekem 2 darab (dual) nVidia GeForce 560-as vidikari
Sabertooth p67-es alap
core i7
2x4 giga ram
win7
ja és fix 333 fps-em van cod6-ban :D
9/11 A kérdező kommentje:
A 6.részt alacsony grafikán szaggatásmentesen viszi,de a 7.-kel már inkább nem próbálkozom.Köszönöm a válaszokat.
2011. aug. 5. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!