Ebből a mobiljáték sorozatból hány rész van és mi a nevük? (gameloft gyártotta) (lent a többi)
"Nights" sorozat hány részes
én ezekről tudok:
New York nights
Miami nights
Los Angeles nights-ennek van 2.része?
Paris nights-ennek van 2. része?
és ennyi van összesen,vagy van még?
Miii van Los Angeles nights, KAJAK? :OOO Imádom ezt a játéksorozatot, azonnal utánanézek! Nem tudod megadni a linket, honnan töltötted le?
Én ezekkel játszottam:
New York Nights 1
New York Nights 2
Miami Nights 1
Miami Nights 2
Paris Nights
A Parisnek tudtommal nincs folytatása. Még van valami Tokyo Nights, de én azt sajnos sehol nem találom letölteni. :/
14/L
állítólag a tokyo city nights csak japánban jelent meg.
a las vegas nights linkjét elküldöm,csak mond meg a képernyőméreted!
de annak a linkje itt van:
link1: *****
link2: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Jaaaa, hogy Las Vegas... azzal (sajnos) én is játszottam. Azért sajnos, mert imádtam, és újrajátszanám, csak emlékszem az összes feladatra, és így uncsi. A Las Vegas le van töltve, köszi azért. :)
Egyébként a Tokyo-sról én is hallottam, és láttam is képekben, ilyen japán felirattal.
Itt vannak képek:
Leírás:
De letöltendő, angol formában sehol sem találom :@ :( Még keresek, szólok, ha van valami. Te is szólj!
14/L (ugyanaz mint az előző)
jó,szólok.
de nekem mostmár mindegy a felirat,csak a képernyőméret jólegyen és elmenjen a telómon,de a többire tojok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!