Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akkor WoW függő vagyok?

Most akkor WoW függő vagyok?

Figyelt kérdés
Ha megyünk valahova akkor csak azon jár az eszem hogy ha haza érünk wowozzak és ha gépezek akkor alig csinálok mást a wow on kívül. Ma meg leültem wowozni és azt hittem pár óra telt el egyszer csak anyum benyit hogy kapcsoljam le a gépet mert már HÉT ÓRÁJA előtte ülök. Kérlek ne sértegessetek ne szidjátok a wow ot normális választ kérek legyetek szivesek!!! A NORMÁLIS válaszokat előre is köszi :)
2011. júl. 29. 19:38
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ja és törölni nem szeretném csak kevesebbet kéne játszanom mondjuk heti 5 órát am régen nem voltam ilyen havonta ha 3 órát játszottam és azt akartam hogy többet játszak mer így nem fejlődök most meg azt hogy kevesebbet játszak :D
2011. júl. 30. 13:19
 12/20 anonim ***** válasza:
ok :P
2011. júl. 31. 02:04
 13/20 A kérdező kommentje:
jó hír a gépet vírus támadta meg (nem ez a jó hír) és az egészet újra kellett telepíteni így nem nekem kellett letörölni a wow ot
2011. aug. 12. 10:36
 14/20 A kérdező kommentje:
áh de hiányzik. mondjuk most már kevesebbet ülök a gép előtt többet is mozgok ez látszik is :)
2011. aug. 13. 21:47
 15/20 A kérdező kommentje:
ja és nem tegnap volt ez a vírusos dolog hanem úgy egy héttel ez előtt.
2011. aug. 13. 21:49
 16/20 anonim ***** válasza:
csak így tovább
2011. aug. 14. 05:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Mi lett a mai világgal...amikor én voltam 13 max délbe jártunk haza, akkor is enni! Egész nap kint voltunk játszottunk.De úgy látszik ma már az ember legjobb barátja, a számítógépe.
2011. aug. 21. 23:07
 18/20 anonim válasza:
wowkutya vagy.
2011. aug. 21. 23:18
 19/20 A kérdező kommentje:
nem a számítógépem a legjobb barátom. 21 fős az osztályom velem együtt. ebből 12 fiú és mind a barátom kivéve 1 et ő ellenség de hozzáteszem ő volt az aki állandóan piszkált pofázott egyszer elegem lett és verekedés lett a vége azóta is pofázik de a többiek azt mondják nem éri meg. ja és vagy kétszer akkora mint én de nem magasságilag mert ugyan olyan magasak vagyunk ő viszont sokkal kövérebb. még 4 fiúval keveredett konfliktusba ebből is verekedés meg pofozkodás lett. bocsi a témaváltásért
2011. aug. 22. 15:32
 20/20 anonim ***** válasza:
XD am :d a wowra nem lehet rászokni talán van benne nikotin h rá lehessen szokni ? XD ez elég nagy hülyeség am én si játszok vele 1 óra vagy másfél és megunom a francb :D :D
2012. júl. 24. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!