Most akkor WoW függő vagyok?
Figyelt kérdés
Ha megyünk valahova akkor csak azon jár az eszem hogy ha haza érünk wowozzak és ha gépezek akkor alig csinálok mást a wow on kívül. Ma meg leültem wowozni és azt hittem pár óra telt el egyszer csak anyum benyit hogy kapcsoljam le a gépet mert már HÉT ÓRÁJA előtte ülök. Kérlek ne sértegessetek ne szidjátok a wow ot normális választ kérek legyetek szivesek!!! A NORMÁLIS válaszokat előre is köszi :)2011. júl. 29. 19:38
11/20 A kérdező kommentje:
ja és törölni nem szeretném csak kevesebbet kéne játszanom mondjuk heti 5 órát am régen nem voltam ilyen havonta ha 3 órát játszottam és azt akartam hogy többet játszak mer így nem fejlődök most meg azt hogy kevesebbet játszak :D
2011. júl. 30. 13:19
13/20 A kérdező kommentje:
jó hír a gépet vírus támadta meg (nem ez a jó hír) és az egészet újra kellett telepíteni így nem nekem kellett letörölni a wow ot
2011. aug. 12. 10:36
14/20 A kérdező kommentje:
áh de hiányzik. mondjuk most már kevesebbet ülök a gép előtt többet is mozgok ez látszik is :)
2011. aug. 13. 21:47
15/20 A kérdező kommentje:
ja és nem tegnap volt ez a vírusos dolog hanem úgy egy héttel ez előtt.
2011. aug. 13. 21:49
17/20 anonim válasza:
Mi lett a mai világgal...amikor én voltam 13 max délbe jártunk haza, akkor is enni! Egész nap kint voltunk játszottunk.De úgy látszik ma már az ember legjobb barátja, a számítógépe.
19/20 A kérdező kommentje:
nem a számítógépem a legjobb barátom. 21 fős az osztályom velem együtt. ebből 12 fiú és mind a barátom kivéve 1 et ő ellenség de hozzáteszem ő volt az aki állandóan piszkált pofázott egyszer elegem lett és verekedés lett a vége azóta is pofázik de a többiek azt mondják nem éri meg. ja és vagy kétszer akkora mint én de nem magasságilag mert ugyan olyan magasak vagyunk ő viszont sokkal kövérebb. még 4 fiúval keveredett konfliktusba ebből is verekedés meg pofozkodás lett. bocsi a témaváltásért
2011. aug. 22. 15:32
20/20 anonim válasza:
XD am :d a wowra nem lehet rászokni talán van benne nikotin h rá lehessen szokni ? XD ez elég nagy hülyeség am én si játszok vele 1 óra vagy másfél és megunom a francb :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!