Battlefield 3 vs CoD Modern Warfare 3?!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik játék lesz a jobb, a videók - trailereket látva, meg persze h a multiplayer melyik játéknál lesz jobban kidolgozva?
Hátha tudtok valami apró hírt amit én nem. :D:D
Illetve még arra, hogy veszitek majd meg..?
Szerintem Bf3 jobban sikerült, az eddigi videók alapján! :D
Milyen Battlefield kutya teee... Nem veszed észre a sötétségtől a fejedbe, hogy ugyan azt a játékot kapod évek óta, csak más mapokkal meg más fegyverekkel? Más ezt egy nagyobb DLC-ből kihozza, de az Activision a pofátlan fejével képes a szarból is pénzt csinálni, kb 0 újítással. Ha csak fele annyit újítottak volna, mint annó a COD4-be tették, egy szavam sem lenne, és esély, hogy én is megvenném, de ez így egy nagy ló*asz tormával. Az egyetlen újítás az MW3-b a "Spec Ops" lesz, ami videón elég jól néz ki, ezt aláírom, de a kutya nem fog botok ellen játszani, ha játszhat normálisan is.
Meg mi az, hogy gondolnak a régi gépeket használókra (szvsz leszarják a géped). Nem csak attól függ egy játék gépigénye, hogy milyen a grafikája. Ha jól meg van írva egy motor (a COD-é nincs), akkor olyan grafikája lesz a játéknak, hogy lefolyik a monitorról, mégse kell neki I7 meg 3 way SLI.
Van egy COD fan haverom, akinek kiadhatna az Activision akár egy üres DVD-t is, akkor se fogja megérteni, hogy ez már rég nem az igazi COD, és tudom, hogy nektek is magyarázhatom ezt, úgyse veszitek figyelembe, mert az van a borítóján, hogy COD.
Tehát röviden: BF3 powwwaaaaa!!!!44444négynégynégy :)
szíves figyelmedbe ajánlanám a pcguru online-t, ahol a legtöbben azt mondják, hogy szar a Béta
A CoD meg egyébként is sokkal jobb, és ne gyertek azzal, hogy nincs semmi fejlődés, a tökéleteshez hova adjanak még???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!