Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 vs CoD Modern...

Battlefield 3 vs CoD Modern Warfare 3?!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik játék lesz a jobb, a videók - trailereket látva, meg persze h a multiplayer melyik játéknál lesz jobban kidolgozva?

Hátha tudtok valami apró hírt amit én nem. :D:D

Illetve még arra, hogy veszitek majd meg..?

Szerintem Bf3 jobban sikerült, az eddigi videók alapján! :D

2011. júl. 22. 01:46
1 2
 11/19 Ssgt.Grigs válasza:
Ha szimulátorozni akarsz, járművezni, vezetgetni, akkor a bf3, de ha igazi multiplayer játékélményre hajazol, akkor egyértelműen a CoD (viszont sajna abban nem igazán van csapatjáték), én inkább a CoD-ra szavazok
2011. aug. 23. 16:03
 12/19 anonim válasza:
68%

Milyen Battlefield kutya teee... Nem veszed észre a sötétségtől a fejedbe, hogy ugyan azt a játékot kapod évek óta, csak más mapokkal meg más fegyverekkel? Más ezt egy nagyobb DLC-ből kihozza, de az Activision a pofátlan fejével képes a szarból is pénzt csinálni, kb 0 újítással. Ha csak fele annyit újítottak volna, mint annó a COD4-be tették, egy szavam sem lenne, és esély, hogy én is megvenném, de ez így egy nagy ló*asz tormával. Az egyetlen újítás az MW3-b a "Spec Ops" lesz, ami videón elég jól néz ki, ezt aláírom, de a kutya nem fog botok ellen játszani, ha játszhat normálisan is.

Meg mi az, hogy gondolnak a régi gépeket használókra (szvsz leszarják a géped). Nem csak attól függ egy játék gépigénye, hogy milyen a grafikája. Ha jól meg van írva egy motor (a COD-é nincs), akkor olyan grafikája lesz a játéknak, hogy lefolyik a monitorról, mégse kell neki I7 meg 3 way SLI.

Van egy COD fan haverom, akinek kiadhatna az Activision akár egy üres DVD-t is, akkor se fogja megérteni, hogy ez már rég nem az igazi COD, és tudom, hogy nektek is magyarázhatom ezt, úgyse veszitek figyelembe, mert az van a borítóján, hogy COD.

Tehát röviden: BF3 powwwaaaaa!!!!44444négynégynégy :)

2011. aug. 28. 16:41
 13/19 anonim ***** válasza:
A BF3 tény, hogy fényévekkel jobb, de a CoD-nak a története legyőzhetetlen. A BF3-nak meg a története egyenlő egy kukáéval.
2011. aug. 28. 16:56
 14/19 anonim ***** válasza:
Atyaisten sok idióta... A Battlefield 3 már most megdöntötte az összes előrendelés legyen az: (Mw3, mw2, cod4) Nem hiába mondta jó pár magazin, csatorna, tudósító, hogy a Battlefield 3 az eddigi PC/konzol játékok legnagyobbika lesz. Igazuk is van, a grafika csodálatos, mintha te élnéd át az ütközeteket. Multiplayer? Unalmas? Úristen.. Mert a Call of Duty multijai nem unalmasak.. az egész pálya egy szoba méretű.. Battlefield-nél pedig lehet vezetni tankot, repülőket, helikoptereket és egyéb csecse-becséket. Hozzá tartozik az is, hogy míg a CoDokban megvárod, hogy az ellenség kijöjjön abból a házból(mert ott kempel, és ha bemész szitává lő). Addig BF3-ban rárobbanthatod az épületet ezzel a jeligével:(Nesze te köcsög kemper) Egyértelműen Battlefield 3 lesz a nyerő minden téren.. Azt még nem is említettem, hogy ameddig a bf3 százasával kapta a kitüntetéseket, addig a cod ott ücsörgött a széken és játszottak az ujjaikkal...
2011. szept. 21. 19:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Vicces de az MW2-nek több millió előrendelője volt míg a BF3-nak most van félmillió. Hol is tartunk?
2011. szept. 21. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
úristen.. te valamit nagyon elnéztél... szíves figyelmedbe ajánlom a www.totalbf.hu oldalt :)
2011. szept. 21. 21:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja és, hogy választ adjak a kérdésedre, már a BÉTA megfogja dönteni az egész call of duty szériát :)
2011. szept. 21. 21:56
 18/19 Ssgt.Grigs válasza:

szíves figyelmedbe ajánlanám a pcguru online-t, ahol a legtöbben azt mondják, hogy szar a Béta

A CoD meg egyébként is sokkal jobb, és ne gyertek azzal, hogy nincs semmi fejlődés, a tökéleteshez hova adjanak még???

2011. okt. 2. 16:37
 19/19 anonim válasza:
Játszottam már mindkét játékkal és az a véleményem hogy a BF3 fényévekkel jobb mint a MW3. Szemkáprázatos grafika, epikus küldetések, hatalmas pályák. Jó, a MW3 is adrenalin bomba de nem olyan változatos és a szavatossága messze nem olyan jó mint a vetélytársáé. MW3-ban akkora a pályák mint egy gyerekszoba és a csapatmunka töredékét se kell használni. A grafikáról meg nem is beszélek...
2011. nov. 13. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!