Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Battlefield 3 vs CoD Modern...

Battlefield 3 vs CoD Modern Warfare 3?!

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik játék lesz a jobb, a videók - trailereket látva, meg persze h a multiplayer melyik játéknál lesz jobban kidolgozva?

Hátha tudtok valami apró hírt amit én nem. :D:D

Illetve még arra, hogy veszitek majd meg..?

Szerintem Bf3 jobban sikerült, az eddigi videók alapján! :D

2011. júl. 22. 01:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a Bf3-om lesz a jobb mert latszolag jobb a jatek,de MW3-om is kiraly olyan dontetlen szagu.A gameplay-e mind kettonek jol sikerult,de en a battlefield bad companyra szavazok.
2011. júl. 22. 05:33
 2/19 anonim ***** válasza:
en a bf3 at jobban varom mert abban legalab lehet jarmuvet iranyitani . A mw3 nem olyan nagy durranas pedig azt is varom .Az mw3 ban nem sok ujitast latok termeszetesen leszz benne ujdonsag is de meg eleg keves mind kettorol az ifo hogy bovebb kritikakat adjunk ra.
2011. júl. 22. 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:

Hát ha a Multiplayert nézzük akkor a COD sorozatnak abban elég nagy sikere van! A BF3-nak szerintem inkább a singleplayere lesz a jobb... az oké,hogy a multijában lehet játműveket vezetni stb... de a COD-nál akkor is nagyobb a játékélmény! De szerintem a Bf3 nem lesz jobb a B. bad Company 2-nél... nah az egy igazi játék!! Különbségek hogy a Bf-nél hatalmas pályák vannak, ami még egy 40 slotos szervernél sem előny. COD-ba a pályák nagyon jók minden fegyvertípushoz:) szerintem az mw3 nem sokban fog különbözni az mw2től. Bár biztos lesznek újítások:D

ezek ellenére nekem a szivem csücske a cod4 <3 :)

2011. júl. 22. 11:17
 4/19 anonim ***** válasza:

Eladásokban a CoD tuti nyerni fog. A sok elvakult fanboy-ok megveszik mert azt hiszik hogy a CoD a világ legjobb játék sorozata. Nem veszik észre hogy már 4 éve ugyanazt adják a pofájukba.

A grafika az szintén már 4 éves. Hihetetlen hogy ennyire lusták hozzányúlni. És ez is olyan lesz szerintem mint a többi rész hogy egy teljes évig 10 ezerbe fog kerülni, vagyis nem, 12 ezerbe (bocsánat) ami rohadt pofátlanság az Activision részéről.

A DLC-k szintén pénzbe kerülnek. --> Ha fizetsz 5 ezer forintot egy DLC-ért kapsz 3 új pályát. Halleluja!!! Hogy oda ne rohanjak. -.-

A BF3 megint újít. Szemkápráztató grafika, kiváló fizika, és a rombolhatóság az kegyetlen. A hangok is szuperek. Bár az eddigi videók alapján a hang eléggé bénák szvsz. :S Legalább is a BC2-ét eddig nem übereli.

A kezdőára tuti 10 ezer lesz csak ami aztán tuti lemegy 3 hónap alatt vagy 7-8 ezerre. Szóval gyakorlatilag sokkal kevesebb pénzből egy sokkal jobb játékot vehetsz. Ezért lesek nagyokat mikor a 10 éves kis Pista megveszi a CoD-ot 12 ezerért és még van képe azt mondani a játékról hogy jó.

2011. júl. 22. 12:50
 5/19 anonim ***** válasza:
Ja azt elfelejtettem hogy a BC2-höz eddig 5 vagy 6 DLC jött ki (ami mellesleg teljesen ingyenes) és mind egyes DLC nagyon sok mindent tartalmaz.
2011. júl. 22. 12:51
 6/19 anonim válasza:
---C-o-D--M-W-3---
2011. júl. 22. 15:28
 7/19 anonim ***** válasza:
CoD MW3 szerintem mindenben jobb lesz:D Jó grafikába nem a legjobb, de érthető, hisz nem akarnak belenyúlni mert legalább ŐK gondolnak a régi géphasználókra. Én a történet miatt és a multi miatt is az MW3-at veszem meg az első nap, már elő is rendeltem!:D (érdekes azért, hogy az MW2 megjelenés napon 32 euró volt, az MW3 meg 44 euró, de nem érdekel, kell!):D
2011. júl. 22. 17:11
 8/19 anonim ***** válasza:
Milyen történet?
2011. júl. 23. 19:37
 9/19 anonim ***** válasza:
lol battlefield kutya itt mindenki. activision az nem ea mégis többre vitte az activision tehát a sok battlefield kutya miatt tuti vesztenek. ha single nem is lesz olyan jó akkor a multi az biztos király lesz ellenben a b3. azért jobb mert lehet jármüveket vezetni????
2011. júl. 31. 14:46
 10/19 anonim ***** válasza:
ja és mégegy a milyen történet kérdezőnek, hogy az ami folytatodik a mw 2 ben, ugyfog kezdödni hogy megyünk a helikopterrel és végre le fog zárulni a történet. tehát a mw2 be konkrét történet zárást nem kaptunk
2011. júl. 31. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!