Battlefield 3 vs CoD Modern Warfare 3?!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik játék lesz a jobb, a videók - trailereket látva, meg persze h a multiplayer melyik játéknál lesz jobban kidolgozva?
Hátha tudtok valami apró hírt amit én nem. :D:D
Illetve még arra, hogy veszitek majd meg..?
Szerintem Bf3 jobban sikerült, az eddigi videók alapján! :D
Hát ha a Multiplayert nézzük akkor a COD sorozatnak abban elég nagy sikere van! A BF3-nak szerintem inkább a singleplayere lesz a jobb... az oké,hogy a multijában lehet játműveket vezetni stb... de a COD-nál akkor is nagyobb a játékélmény! De szerintem a Bf3 nem lesz jobb a B. bad Company 2-nél... nah az egy igazi játék!! Különbségek hogy a Bf-nél hatalmas pályák vannak, ami még egy 40 slotos szervernél sem előny. COD-ba a pályák nagyon jók minden fegyvertípushoz:) szerintem az mw3 nem sokban fog különbözni az mw2től. Bár biztos lesznek újítások:D
ezek ellenére nekem a szivem csücske a cod4 <3 :)
Eladásokban a CoD tuti nyerni fog. A sok elvakult fanboy-ok megveszik mert azt hiszik hogy a CoD a világ legjobb játék sorozata. Nem veszik észre hogy már 4 éve ugyanazt adják a pofájukba.
A grafika az szintén már 4 éves. Hihetetlen hogy ennyire lusták hozzányúlni. És ez is olyan lesz szerintem mint a többi rész hogy egy teljes évig 10 ezerbe fog kerülni, vagyis nem, 12 ezerbe (bocsánat) ami rohadt pofátlanság az Activision részéről.
A DLC-k szintén pénzbe kerülnek. --> Ha fizetsz 5 ezer forintot egy DLC-ért kapsz 3 új pályát. Halleluja!!! Hogy oda ne rohanjak. -.-
A BF3 megint újít. Szemkápráztató grafika, kiváló fizika, és a rombolhatóság az kegyetlen. A hangok is szuperek. Bár az eddigi videók alapján a hang eléggé bénák szvsz. :S Legalább is a BC2-ét eddig nem übereli.
A kezdőára tuti 10 ezer lesz csak ami aztán tuti lemegy 3 hónap alatt vagy 7-8 ezerre. Szóval gyakorlatilag sokkal kevesebb pénzből egy sokkal jobb játékot vehetsz. Ezért lesek nagyokat mikor a 10 éves kis Pista megveszi a CoD-ot 12 ezerért és még van képe azt mondani a játékról hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!