Mit gondoltok arról, hogy ha egy lány a CoD4-el játszik?
Figyelt kérdés
Én 16éves lány vagyok, és már több, mint 1500 órája játszom vele. (nem vagyok függő:) Játékban nem szoktam elárulni, hogy lány vagyok. Mondjuk így kapok 'néhány' megjegyzést is.. :)
Véleményetek?
2011. júl. 20. 22:08
11/15 anonim válasza:
Semmi baj sincs vele. Én cod-os lányokat nem ismerek, de viszont css-ből legalább 30-at. Vannak ott 6-tól 36 évesig:D
12/15 anonim válasza:
haverom kishugával szoktunk CSzni, 6 éves, és nagyon jól tolja
13/15 anonim válasza:
Szerintem se gáz.. :D nincsenek ráírva a játékszofverekre hogy -CSAK FIÚKNAK-
14/15 anonim válasza:
én 14 éves lány vagyok és szeretem a cs-t a COD-ot filmek közül én is szeretem a csillagok háborúját és a mátrixot is :) Nem vagyok túlsúlyos visszajelzések szerint csúnya se nem vagyok gépfüggő de azért számítógép nélkül nem nagyon tudnám elképzelni az életet :P Szemüvegem az van de jól áll! Nem értem minek ezek a felszínességek! Miért lenne baj ha azzal játszol??? Nincs olyan hogy csak fiúknak csak lányoknak! pl van olyan fiú ismerősöm aki hímez.... Úgyhogy egyáltalán nem gáz sőt szerintem a fiúknál ezzel csak előny szerzel magadnak ;)
15/15 anonim válasza:
te egy istennő vagy akor kérdező,úgy beszélnék veled msn-en facebookon vagy akárhol , ha adok msn-t felveszel? mert gondolom nem akarod,hogy mind az összes ember föl vegyen innen :D:) amúgy meg én is ismerek egy lányt codon a neve s3ns3 katyen és eléggé jól gamel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!