Melyik a legjobb, ps3, xbox360, ndwii, psp, netan pc?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 14:10
11/16 A kérdező kommentje:
Akkor maragy a pc-en el.ennyi hu ocsem!!!!!!!
2011. júl. 16. 23:36
12/16 A kérdező kommentje:
Melyik lett az ev jateka ps3-ra?
2011. júl. 16. 23:37
13/16 anonim válasza:
Szerintem PS3-ra, PC-re és Xbox-ra is egy játék lett az év játéka, az a Portal 2!
14/16 anonim válasza:
Év játéka? Skyrim!
Nekem x360-am van, én is azt mondom, hogy konzolon jobb játszani mint pc-n, meg sokkal több minőségi játék jelenik meg rá (Red Dead Redemption, Enslaved, Castlevania, Mortal Kombat, stb, stb) de aki azt szereti, az azt szereti, igazából mindegy is. :) Ja meg van psp és nintendo ds is a háznál, de azokhoz max akkor nyúlok hozzá, ha utazok valamerre, amúgy nem nagyon.
15/16 anonim válasza:
a konzol-pc haboru sosem er veget...
egyreszt csak jatszani jobb a konzol, nincs hardware igeny, es nem kell 50 fele drivert letolteni hozza,
viszont 1 igazi strategiat vagy mmorpg-t csak pc-n lehet jatszani,
volt konzolom, de a pc mellett maradok
16/16 kewa1 válasza:
Ha grafikára mész, akkor mindenképp PC (persze nem egy 1magos, 1gb-s dologra gondolok, hanem i5, i7 es procikra, 4-8gb rammal, és 1-2gb-s vidikarikkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!