Melyik a legjobb, ps3, xbox360, ndwii, psp, netan pc?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 14:10
1/16 anonim válasza:
nekünk xbox 360 van és nagyon szeretjük ajállom mindenkenek és főleg a kinect-et nagyon jó
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem ps3am az is kiraly,de a kinect nagyon jo lehet.Meselne valaki rola hogy milyen?
2011. júl. 16. 14:36
3/16 anonim válasza:
Nekem Nintendo Wii-m, Nintendo DSi XL-em és Nintendo 3DS-em van, és számomra már több mint játékok ezek.Szinte igazi kisbarátok, szinte testvérként tekintek rájuk:-)
4/16 A kérdező kommentje:
Csinalsz valamit ezeken kivul,barmit?
2011. júl. 16. 16:30
5/16 anonim válasza:
Nekem PC van, fut az összes új játék, csak ajánlani tudom mindenkinek. :D
6/16 anonim válasza:
2. vagyok: ha tőlem kérdezted, természetesen csinálok: lélegzek, alszom, eszem és persze a Nintendo-imat dédelgetem:-)
7/16 A kérdező kommentje:
A pc gaz jatekokban,konzol a kiraly sokkal sokkal jobb a jatek elmen.Aki nem hiszi probalja ki a gears of wart god of wart uncharted,mindegyikbol mind harom reszet.Meg a gears of war 3 es a uncharted 3-om nem jelent meg de biztos hogy jobbak lesznek mint barmely pc-es jatek.
2011. júl. 16. 17:46
8/16 A kérdező kommentje:
Bocs el irtam (jatek elmenyt)akartam irni.Na de ha valaki ki probalja ezt a harom jatekot konzolon akkor majd beszelhetunk.
2011. júl. 16. 17:50
9/16 anonim válasza:
Lehet, hogy az Uncharted 3 jó lesz, de az év játékát már elhappolták előle:-)
10/16 anonim válasza:
"A pc gaz jatekokban,konzol a kiraly sokkal sokkal jobb a jatek elmen"
Csak konzolokra kiadott játékokon kívül mivel gázabb PC-n játszani?
Számomra az FPS játékok játszhatatlanok konzolokon, erősen rontja a játékélményt, hogy nincs bill.+egér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!