PSP Prince of Persia Rival Swords mentés?
Figyelt kérdés
Amikor psp-n ezzel a játékkal játszom az elején még mikor megölik azta nőt megakad a játék! és ugy csak akk tom kikapcsolni ha kiveszem az aksit! Éppen ezért kéne nekem egy olyan mentés ami pont ez után jön vagyis ez a mentés: Trapped Hallway. Kerestem már rengeteket a neten de ilyen vagy ehhez hasonlo menés nincs csak 100%-os mentés! Valaki nem tudna segiteni? Vagy aki teheti nem tudná elküldeni nekem? Légyszive! Elöre is kössz!2011. júl. 15. 12:21
1/1 A kérdező kommentje:
Ja és nemkarcos a lemez mert olvastam xoutubon commenteket és sok embernek megakadt ugyanott a játék, és hiába probáljuk ujra MINDIG megakad
2011. júl. 15. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!