A Prince of persia the forgotten sands játékban hol van a mentés?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 18:55
1/10 anonim válasza:
A program automatikusan ment, amikor megjelenik egy kis kék kerek ikon a képernyőn. A főmenüben a folytatás gomb alatt tudod betölteni az játékállást.
2/10 A kérdező kommentje:
Oké azt tudom, de hova menti, mert hibás a játék és újra akarom telepíteni, és nem akarom újrakezdeni.
2010. jún. 30. 19:21
3/10 anonim válasza:
Szia. Én Win7 alatt itt találam meg : C:\Users\?????\AppData\Local\storage\SKIDROW\. Van ott még két mappa, benne save filék, amikor kitöröltem onnan őket, és elndítottam a játékot, akkor csak új játékot engedett, folytatni nem. Az APPData rejtett mappa. Egyébként hol hibás neked? Nekem az observatory-nál.
4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy mi a neve a fejezetnek, de küldök egy videót, hogy milyennek kéne lennie:
http://www.youtube.com/watch?v=aY9QKoKB_EU
A 2:00- időben. Nekem az a rúd lemegy, de nem nyílik ki a kapu.
2010. jún. 30. 21:50
5/10 anonim válasza:
Én egy kicsit tovább vagyok, ugyanennek a videónak a 6:35-nél. Amikor feljön az a tekerő, az nekem nincs ott :). Hiába, az ember már az eredeti játékokban is csalódik. :) :)
6/10 A kérdező kommentje:
nincs rá valami megoldás?
2010. jún. 30. 22:14
7/10 anonim válasza:
Én ilyenekre tudnék gondolni, hogy minden automentést az ember kimásol valahova, csak az nagyon macerás, és ha véletlenül hibával találkozik, visszateszi az előző mentést, hátha nyagyobb szerencséje lesz, és tovább tud menni.
Egy barátom letöltött egy újabb crackfixet, de akkor előlről kell kezdeni a gamét. Még nem szólt, hogy hibás lenne a játék, de csak ma este tette rá. Ha kell akkor itt a link : *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
8/10 anonim válasza:
Vagy, ha elküldöd az állásodat, megpróbálok vele továbbmenni.
9/10 A kérdező kommentje:
Ok, írd le az e-mail címed privibe.
2010. júl. 1. 09:22
10/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam a cracket és újrakezdtem az egész játékot, de most se lett jó.
2010. júl. 1. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!