Segitsen valaki lécives mert ehez nem értek Megkell nyitni notepaddal, és beírod: bind "p" "toggleconsole" igy tudom elöhivni a consolet de nem értem hogyan lehet megnyitni notepaddal?
PL : \Counter Strike Source\cstrike\cfg\autoexec. Cfg
a parancsikont meg a többit már megcsináltam neki..
köszi szépen, örök hálám :D ;) megtaláltam nagynehezen a consolet de még nem enged semmit beirom pl a ratemet oda irja h not found és
[2011-07-11 19:53:10]: Starting sync job
[2011-07-11 19:53:10]: [AppID 240] Starting sync (eval)
[2011-07-11 19:53:10]: [AppID 240] File is in sync cfg/config.cfg
ilyen 'frissitéseket'(?) csinál mindig.. még nincs teljesen kész vagy ez most hogy van nem tudod ? :)
A neten többféle verzióban írták le.
Van ahol:
bind "p" "toggleconsole"
bind "P" 'toggleconsole'
bind p "toggleconsole"
bind p toggleconsole
Azaz, van ahol idézőjelekkel írják, van ahol csak aposztrófokkal, van aki szerint egyik sem kell, és csak a beírandó szöveget különítik el időzőjellel, hogy csak azt kell beírni. Illetve ha már szerepel a toggleconsole sor a konfigban, akkor azt kell kiegészíteni, vagy a betűt átírni előtte, hogy ne kétszer szerepeljen benne.
Nem szoktam játszani, de úgy emlékszem lehet letölteni konfigokat a netről, ott esetleg meg tudod nézni milyen formában van benne, és át tudod írni a tiédbe a megfelelő formát. Mivel ha jól van megadva, nem kellene megállni semmivel a játéknak induláskor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!