Mit gondoltok erről?
Szerintem a Fable 1 több dologban jobb mint a 3 és szerintem nem már nem olyan a játékélmény sem...szerintem rosszabbra sikerült
De várom a véleményeket :)
Vannak dolgok, amikben jobb lett az előzőknél, de vannak amikben nem.Az első rész nekem is nagy kedvencem, van benne elég kihívás, küldetés, item, sztori stb..
A harmadik részben kevesebb fegyver, és ruha van (páncél már a 2. rész óta nincs :S). És röhejesen egyszerű is lett, de sztem élvezhető. A sztori nekem bejött, a helyszínek szépek, elég sok mindenről kell döntened, ami befolyásolja a jelent és jövőt. Ingatlanos rendszer különösen tetszett nekem!
A legnagyobb probléma a végén volt sztem, amikor a napokat számolta az Ultimate MotherFucka Apocalypse előtt, és nem lehetett kiszámolni, hogy mikor mennyit ugrik időben... Nekem így halt meg minden lakosom :D
Összesítve: Az első rész nekem is jobban tetszett, a harmadiknál, de a csúcs talán még mindig a 2. rész volt. Awesome sztori, gyönyörű graf és zene, kutya, fegyók, ellenséges stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!