Ajánlanátok valami olyan játékot, amivel jó el tudom foglalni magam, (értelmes játék) és elmegy a gépemen?
Figyelt kérdés
A gépem:
Ram:1gb
Processzor:Intel Celeron CPU E3300 @ 2,50 GHz
Videokártya: gyenge :SSS
2011. júl. 7. 15:42
1/10 anonim válasza:
Hex-a-Hop: [link]
Nagyon egyszerű és minimális gépigényű logikai játék.
2/10 A kérdező kommentje:
Na jó azért nem ilyen játékokra gondoltam.
Valami akció játék félét !
2011. júl. 7. 15:53
3/10 anonim válasza:
Ahhoz tudni kell, hogy milyen is a kérdéses videókártya, mert az S3 Trio64V+ is egy gyenge kártya, az a GeForce 9400GT is, de a kettő közt is ég és föld a különbség.
4/10 A kérdező kommentje:
hogy tudom megnézni? :/
win7
2011. júl. 7. 16:32
5/10 anonim válasza:
Erre számtalan mód van.
Vezérlőpult-Teljesítményadatok és eszközök-Részletes teljesítmény- és rendszeradatok megtekintése és nyomtatása menüpont.
A start menü keresőjébe beírod, hogy "dxdiag", majd a képernyő fülre kattintasz.
Letöltöd és elindítod a GPU-Z nevű programot. talán ez a legjobb.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
Na ilyen a videokártyám:Intel G33/G31 Express Chipset Farmily 251 MB
2011. júl. 8. 10:51
7/10 anonim válasza:
Hát ez tényleg elég gyenge. A 2005 előtti akciójátékok között érdemes keresgélni, de még azoknál is komoly kompromisszumot kell kötni az élvezhetőség érdekében.
10/10 anonim válasza:
Tomb Raider Anniversary 640x480-on elindul sztem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!