A Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1-ben nekem nem működik a csaláskód (Y, B, G, C, W, W = Protego Totalum). Meliyk az eredeti csaláskód?
In the Main Menu, open Option, and then Unlock Menu, and type in this code. Y,B,G,C,W,W
Így csináltad? :D
1. válaszoló:
Igen, így csináltam, sőtt van még egy problemo... Még ezen kívül van 3 csaláskód és (fura) azt bezzeg elfogadja... Végülmeg a Protegot soha!!!!
2. válaszoló:
2 részben adták ki, de már az utcsó résznek a demóját le lehet tölteni, és megvettük nem letöltöttük...
3. válaszoló:
Sajna azért vesszük meg, mert már volt, egykét rossz élményem a letöltésekről... Teljes gépcsere lett a következménye...
Szia! Nekem is ugyanez a kódom volt, először nekem sem sikerült, de aztán rájöttem, hogy az y az angol billentyűzeten a magyarnak a z helyén van. Tehát a te kódod valójában:
Z,B,G,C,W,W
Ezt elfogadta, de utána már én sem tudom, hogy hogyan kell a varázsigét használni. Majd ha rájövök megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!