Minecraft gépigénye?
Figyelt kérdés
A minecraft-nak mennyi a gépigénye????
Mert a gyengébbik verziónál azt írja h kicsi a videó kártyám(szerintem nem)
Az új verzióval meg hogy nem vagyok prémium tag
HELP!?
2011. júl. 2. 17:57
11/18 anonim válasza:
nekem ennél sokkal erősebb a gépem mégis lagol és a textúrák is felemásak
12/18 anonim válasza:
Nekem CPU : 2.4Ghz ( 1 magos)
Videokártya: Ati radeon 9600 (128Mb)
RAM 1GB
és lagg mentesen fut, viszont 5-10 perc után magától kidobb nem tudjátok miért lehet,
13/18 demon99722 válasza:
Nekem mért nem megy a minecraft? Windows 7 2gb RAM-al?
Azt írja gyenge a vidikárnyám pedig windows vistán futot a minecraft 7-en mé nem?
14/18 anonim válasza:
Én most fogok venni egy új gépet s az direkt 8GB rammal lessz ellátva hogy véltetlenül se akadjon meg :)
15/18 anonim válasza:
Kérdező, neked igazad van mert nekem is 64mb videókártyám volt és 512mb ramom és vitte igaz hogy minimumon de vitte.
16/18 A kérdező kommentje:
Azóta bővítettem 2GB RAM-ra meg 1 GB videókártya és nagyon szépen fut! De bővíteni akarom 4 GB RAM-ra! :) Egyébként köszönöm mindenkinek!
2013. júl. 15. 09:04
17/18 anonim válasza:
Ha már mondod nekem is jobb a gépem: celeron cpu 3.2Ghz, 512Mb videókártya, 1,Gb ram és nekem is tökéletesen fut lagg nelkül maxon. :) ja ha érdekel ez a videókártyám van most: Nvidia Geforce G100
18/18 anonim válasza:
Az én gépem: Intel Core I3 3.3ghz
4gb ram
GeForce gtx 650 2gb
Szóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!