Minecraft gépigénye?
Figyelt kérdés
A minecraft-nak mennyi a gépigénye????
Mert a gyengébbik verziónál azt írja h kicsi a videó kártyám(szerintem nem)
Az új verzióval meg hogy nem vagyok prémium tag
HELP!?
2011. júl. 2. 17:57
1/18 anonim válasza:
Valamivel kisebb gépeken is megy, azt hiszem...ez egy nem hivatalos gépigény.
2/18 A kérdező kommentje:
Az én gépem: 512 Ram és 64 videókártya de szerintem vinnie kéne
2011. júl. 3. 15:17
3/18 anonim válasza:
Hát ha tényleg 128mb vga kell hozzá, akkor nem csoda, hogy nem fut. Egyébként meg fél giga rammal elindul, csak úgy akadozik, hogy játszhatatlan, ezt tapasztalatból tudom.
4/18 anonim válasza:
Hát az én gépem 2005-ben készült, 768 ramja van de csak kb. óránként egyszer,kétszer akadozik.én annyit csináltam hogy felraktam a nvidia Forceware-t
5/18 anonim válasza:
Az én gépem 2006-os 2.8ghz 512mb ati x550 pro 2gb ram(utólag) és fut simán. nem kell 2 mag szerintem
6/18 anonim válasza:
minecraftot javában irták csak a proceszort meg a ramot használja vga-t nem nagyon veszi figyelembe
7/18 anonim válasza:
nekem 2.4 ghz és 512 mb nál a leg gyengéb látás melt lag nélkül megy
8/18 anonim válasza:
ez most nézek valami jo kis játékot univerzum rol szol és 64.000 km töl a fölttöl van a minecraft world ésegyszer oda elmegyek bármibe is kerüljön de csak ha létezik
9/18 anonim válasza:
nekem ha elkészül a gépem akor
CPU: 2.4 Ghz 2 magos
RAM: 512 MB
VGA: 1 GB
szerintetek lagg mentesen elfog futni úgy hogy minden a max-on van ha szerintetek javítsak a RAM-on akkor szóljatok
10/18 anonim válasza:
nekem 500 valahány mega a vga, és 2 magos 2.60 ghz s proci, 2 gb ram, és mégis lagol... (néha néha)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!