Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van jó MAGYAR Aion szerver?

Van jó MAGYAR Aion szerver?

Figyelt kérdés
Infinite Aiont ne írjatok.MAGYAR SZERVER KELL.Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 2. 16:25
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:
Sajnos nincsen.A Revolutionon már másodszorra törölnek le minden karaktert,az új verzió miatt.Én már lemondtam a játékról,elvagyok más játékkal.
2013. jún. 6. 07:45
 22/35 anonim ***** válasza:
nem a jatekrol kell lemondani, csak arrol a szerverrol
2013. jún. 6. 08:25
 23/35 anonim ***** válasza:

Andryshnak utólag igazat kell hogy adjak !És egyben elnézést is kérek.A Revolution szerver tényleg szar.

De nem a kevés player,vagy a bugok miatt.

Hanem a GM team miatt.A napokban 2 kedves,és nagyon jó GM lépett le onnan.Erre mit csinál az Admin ? Kiválaszt egy 2 olyan playert gmnek,akiknek fogalmuk nincs semmiről.

Felemelték az xp szorzót mint állat.PvP szervert akarnak csinálni ??Húzzák bele a faszukat a magas rateba ! Akkor elmegyek pvp szerverre,és játszom ott.

De inkább vissza megyek az Eredeti szerverre.Ott nincs bug,nyugisan eljátszik az ember.És nem kell az agyhalott gyökerek szövegét hallgatni.

Tehát mindenkinek ajánlom az amerikai EREDETI SZERVERT !!

2013.06.26-tól 4.0 verzió !! 3 új kaszt !! Új földrészek,insták,él max. lvl 65.

ÉS VAN SOK MAGYAR LÉGIÓ !!!!!!!

2013. jún. 14. 01:47
 24/35 anonim ***** válasza:
kijavitlak ha nem gond, csak 2 uj kaszt van, a 3-ikrol meg senki se tud semmit
2013. jún. 14. 08:10
 25/35 anonim ***** válasza:
Ja,tényleg 2 új kaszt van. Gunner meg Bard. Nem tudom miért írtam 3-at.
2013. jún. 15. 20:06
 26/35 anonim válasza:
és akkor egyáltalán van most a szerveren játékos?
2013. jún. 29. 20:35
 27/35 anonim válasza:
Én legszívesebben az eredeti szerveren játszanék se sajnos nem bírom letölteni mert mindig megáll 12%-nál. :(
2013. jún. 29. 20:48
 28/35 anonim ***** válasza:
melyik eredetin?
2013. jún. 30. 02:18
 29/35 anonim válasza:

Csak a revo van ami magyar, de az egy rakat fos :) Mi a legiommal jatszottunk rajta tobb evet is. Vipe Vipe hatan, meg a GM team is egy gyoker csapat, tisztelet persze a kivetelnek. Mar lassan 1 eve eljottunk onnan az NA Siel Elyos szervere, es semmi gondunk nincs, amit itt felsorolt par kommentelo. Pl a pinget is egy progival le lehet csokkenteni, PvP-ben meg eleg sokat nyerek igy is. Es eleg sokan vagyunk magyarok a szerveren. Es minden cuccot meg lehet szerezni. rendszeresen jarunk TS-be, igy full TS szettunk van, meg a pvp arenakbol is eleg sok insignia jon, igy pvp szettunk is van eleg jo.

Szoval magyar szerot ne keress, mert en azt mondom, hogy amiota az eredetin jatszok, a faszom se akar visszamenni arra a fostalicskara :) Amugy meg nincs jo gepen, es igy jol fut minden.

2013. júl. 7. 17:26
 30/35 anonim válasza:
11%

ÚJ MAGYAR AION PRIVÁT SZERVER !!!!

[link]

2014. ápr. 6. 22:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!