Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van jó MAGYAR Aion szerver?

Van jó MAGYAR Aion szerver?

Figyelt kérdés
Infinite Aiont ne írjatok.MAGYAR SZERVER KELL.Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 2. 16:25
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
Jó a revolution,lehet fejlődni nyugodtan,nem ölögetnek le.
2012. szept. 10. 04:07
 12/35 anonim ***** válasza:
60%
nem olnek le mert nincs aki leoljon...
2012. szept. 10. 08:35
 13/35 anonim ***** válasza:

Sok ember válaszából látom,hogy mennyire "nagy playerek" !

Mi jó van az eredeti szerverben ? Az 500-1000 -ig ingázó magas ping ??Meg az,hogy egy erőmű kell hozzá,mert ha 20 player van előtted,beszaggat mint állat.PVP-nél meg az eget kell nézni,főleg mikor van 15-20 ember az ellenséges frakcióból !! Hiába próbáljátok a Revolutiont alázni !!

Aki ott eltölt pár hetet,rájön hogy nagyon jó szerver !!

Nem 3 óra játék után kell hülyeséget írni !!

Én 3 éve ott játszom.Hétközben lehet alacsonyabb a létszám, mert ugye nem mindenki az "apuci kisfia",hogy otthon a gép előtt töltse az életét !! Vannak dolgozó emberek is ! Csak nyugodtan gyertek

[link] -ra.

Garantálom hogy nem bánjátok meg !

Én is kipróbáltam az Eredeti szerot.És a véleményem az,hogy egy fos !! Akkora a pingem a szerver távolsága miatt,hogy mire elsül 1 skillem,az ellenfél 2-3-at belém is ütött !! Ott esély nincs a PVP-nél nyerni !!

És a ping nem lesz kisebb !Max ha a szervert közelebb hozzák ! Akinek meg mobil,vagy valamiféle hasonló nete van,az meg felejtse el az eredeti szervert.

A Revolution nagyon szuper szero ! Tényleg kedves,segítőkész GM-ek,és a jó dolgokat NEM LEHETETLEN megszerezni !(mint eredetin).:-/ -ahol játszol 6 hónapot azért,hogy legyen egy közepes PVP szetted !!És még ez csak az alap szett !Se +15-ölve nincs,és a kövek is törnek mint állat ! Ehhez még hozzájön a bu...i nagy lagg.

Azért hazai szerveren játszani,ami bugmentes,és 30 A PINGED, lehet hogy előnyösebb...

2013. jan. 8. 23:59
 14/35 anonim ***** válasza:
12%

na jol van okoska, ha annyira jo szerver, akkor annak idejen miert jottek at sokan az infinite-re?

az eredeti szeron 500 ping???? az amcsin van 250, az Eu-n meg 60-90, honnan jatszol te, a Mars-rol?

6 honap 1 kozepes pvp szettert? csak mert te nem tudsz jatszani es az ilyen fun szerok xyz rate-jeivel konnyebb kiszedni mindent ne sirjon a szad

eromu kell ha van 20 player elotted? vegyel jobb gepet es ne pofazz, mellesleg legyen is minimum 20 player elottem, ha egyedul akarok jatszani akkor letoltom a Skyrim-ot

2013. jan. 9. 05:46
 15/35 istvan pro ***** válasza:
Szerintem nagyon eltértettek a témától a kérdés az volt van jó Aion magyar szerver ? Válasz: igen van [link] nagyon is jó a szerver ugy tudom az egész világon a legjobb Aion szerverek közt top 3-ba van igaz hogy nem tul sok a játékos. De nem értem miért mert jó a szerver és magyarositás is készül mindent le fognak magyarositni szóval elismerésem én ott játszok mindenki próbálja ki.
2013. jan. 12. 19:45
 16/35 anonim ***** válasza:
viccelsz, milyen top 3-ba???
2013. jan. 12. 20:00
 17/35 Zurads válasza:
Én nem szerettem volna meg sérteni senkit sem szerver üzemeltetőjét sem a szerveren játszókat. Csak hogy tudd 26-éves melós vagyok aki most is oda készül (MELÓBA)nekem sincs millió szabad időm. De meg nézem még egyszer a szerót játszok rajta hátha meg törik a jég. Ne haragudj ja hozzászólásom sértőnek tűnhetett.
2013. máj. 23. 07:04
 18/35 anonim ***** válasza:

Andrysh te egy igazi CSICSKA VAGY !!

Az [link] 3.7-es lett.

90%-ban bugmentes.Tehát elmehetsz az eredeti szervereddel a

fa...a !! Ha neked jó az,hogy a skilljeid késnek 2-3

sec-et,meg pl. egy fort foglalásban nincs semmi élvezet

mert 10 másodperc alatt lezajlik,hajrá ! Húzzál oda

játszani !! De aki a [link] -ra jött

eddig,még senki sem bánta meg.2x XP szorzó,Groupba 3x,2x

AP,2x dropp.Szerintem ez nagyon is korrekt.És

ismétlem,nagyon kevés,és jelentéktelen bugok vannak csak.

Mondenkinek ajánlom : [link]

2013. máj. 30. 12:51
 19/35 anonim ***** válasza:

Még annyi,hogy az Amcsi eredetin rohadt magas a ping.

Az Eu eredetin 50-60 a ping,de ha ott igazi pénzért nem

veszed meg a Gold Pack-ot,se Broker,se trade,semmit sem

tudsz csinálni.Ami egyenlő azzal,hogy nincs a játékban

pénzed.És nem tudsz haladni így.És Eu offon sincs olyan

sok player! Elvétve találkoztam 2-3-al.

És csak az után ítélem meg,hogy kipróbáltam!

PvP szerverre meg szerintem senki nem akar menni.

Annak semmi értelme nincs.

Szóval FIZETŐS a szerver az Europai off !!

Az Amcsi eredetin meg akkor van 250-es ping,mikor

alszanak az amcsik.Mert mikor fellépnek,300-500-as ping

van !!

2013. máj. 30. 12:58
 20/35 anonim ***** válasza:

kedves utolso, az Eu szervereken a GP tradelheto es brokerbol is vasarolhato, a jatekosok 90% premiumos, de 1 fillert nem fizetett meg

fort foglalas 10 masodperc alatt? eloszor vegy reszt 1 siege-n azutan okoskodj

a skillek kesnek Eu-n? a Mars-rol jatszol?

Elvétve találkoztam 2-3-al... meg mindig tobb mint az rworld, este 9kor online 54 jatekos

es ne sirj hogy az off fizetos, a tort szerokon a Toll-t sem ingyen adjak

2013. máj. 30. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!