Igaz, hogy a Call of Duty MW2 bannokat feloldják amint kijön a MW3?
Figyelt kérdés
2011. jún. 30. 19:27
2/10 anonim válasza:
Miért oldanák fel? Ha csalás miatt bannoltak, közelebb lenne az igazságossághoz, hogy oda se engedjenek fel.:-)
3/10 anonim válasza:
Ennyi erővel feloldhatták volna akkor is, amikor kijött a Black Ops. De amúgy ez hülyeség.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem.. én is sejtettem, hogy hülyeség csak gondoltam megkérdezem.:D (am nem csalás miatt bannoltak hanem szerver hack.. modokat raktam a szerverekre)
2011. júl. 1. 00:12
5/10 anonim válasza:
akkor játszál alteriwnetet, ott olyan modot raksz, amilyet akarsz:
alteriw.net
tört mw2, jobb, mint az eredeti...
6/10 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem az AlterIWnetet nemtudom az elején jó volt, de most laggol az egész..://
2011. júl. 1. 12:15
7/10 anonim válasza:
Mikor játszottál utoljára vele? Nekem nem laggol.
Ping és ilyesmi dolgokkal tisztában vagy?
Ha a válasz ezekre: pár napja, igen - akkor talán próbáld meg újra telepíteni.
Magyar (dedikált)szervereken nem szabadna laggolnia. 2 megás nettel sem.
9/10 A kérdező kommentje:
Persze tisztába vagyok ilyen pingel meg mindennel.. De azt nem értem, h maga a menü is szaggat de ez eddig nemvolt.
2011. júl. 1. 15:45
10/10 A kérdező kommentje:
Régen a semmi sem laggolt régen gond nélkül ment csak 12 hónapja nem játszottam és mostanába meg laggol..
2011. júl. 1. 15:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!