Ideiglenesen letiltották az msn fiókom és azt írták, hogy levelet kell írnom, hogy feloldják de nemtudom, hova kell pontosan levelet írnom, Csak normális válaszokat! Hogyan lehet?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 19:24
1/1 anonim válasza:
Én is így jártam, meg is találtam az oldalt, ahol lehet kérni a visszaállítást, mégsem tettem meg, mert egyrészt nem találtam az oldalon a "hozzászólás" gombot , de leginkább azért, mert az MSN-emen rendszeresen felvettek valódi személyeknek álcázott, de gép által irányított ravasz vírusok, így jobbnak láttam új fiókot létrehozni, mert hiába állítanák vissza, a vírusok már tudják a címemet, és újra írogatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!