Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akkor hogy is van ez?...

Most akkor hogy is van ez? (God of War1 PS2)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

PS2-re keresgéltem játékokat,és ekkor találtam a God of War-t.Az 1. része tetszett meg a legjobban (néztem videókat is). Rá is kerestem thepiratebay.org -on elég sok találatot kiadott.De ott még 7,9 GB mérettel is találtam.Innentől nem értem a dolgot.:S Van egyáltalán olyan DVD amire ráfér?Vagy mikor kiírom betömöríti?Vagy mint mondtam,hogy is van ez? : ) Bocsi,lehet egy csomó hülyeséget írtam,de soha nem töltöttem még le játékot PS2-re,azt sem tudom miután letöltöttem a gépre,hogyan álljak neki a kiírásnak.Márha előtte nem kell valamit csinálni a fileokkal.Aki tud segíteni írjon,köszönöm!

2011. jún. 27. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Bizonyosodj meg arról hogy PS2-re való a játék, vásárolj egy 8.5 gigás dvd-t és Alkohol 120 vagy a Nero sorozat 789 valamelyikével írd ki. Ha a PS2-d megvan indítja az írott játékokat akkor elméletileg menni fog.
2011. jún. 27. 16:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Már alaposan körbenéztem,az 1. és a 2. része a játéknak ps2-re való.De köszi a figyelmeztetést.Csak írott játékom van eddig és mindet viszi.Nem tudtam hogy ekkora kapacitású DVD is van.
2011. jún. 27. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagynak tunik az a ps2 re (a ps3s es xbox360s jatekok akkorak ha egy dvd-n vannak csak). Szerintem a GoW1 HD ujrafeldolgozasa mely a PS3 ra lett atirva (ergo ps2n nem fog futni). Egyebkent miert nem veszed meg. 1000-2000Ft-ert mar meg lehet kapni...
2011. jún. 27. 17:46
 4/6 anonim válasza:
inkább vedd meg mert nagyon sokba kerül a 8 gigás dvd és ritkán találsz már ilyet
2011. jún. 27. 19:54
 5/6 john the rock cena válasza:
hagyd a francba a 2. része sokkal jobb az 1. egy kalap sz*r
2011. jún. 30. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi utolso, de nem ertek veled egyet.

Szamomra a labirintus szeru templom a Kronosz hatan volt a trilogianak a csucsa. Az egyetlen egy gyenge pontja hogy nincs eleg boss fight...

2011. júl. 1. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!