Leírnátok pár dolgot az Aionról?
Sziasztok!WoW-ozni szoktam,de egy kicsit már unom,ezért kipróbálom az Aiont.Válaszolnátok pár kérdésre?
Milyen a fejlődés?Küldizéssel vagy inkább farmolással lehet gyorsan fejlődni?Milyen küldetések vannak?A térképen vagy valahol mutatja,hogy hova kell menni (nem beszélek angolul valami jól angolul,inkább németül.:))?
Milyen pvp lehetőségek vannak?Vannak benne insták?Vannak rejtett világok,mint pl.a WoW-ban Old Ironforge,Old Outland vagy Stormwind Vault?Milyen jó dolgokat tudtok mondani róla?
fejlodeshez inkabb kuldi, amik egyszeruek, a terkep kimutatja h hova kell menni, a pvp nyitott vilagu, tehat szinte barhol, es barmikor talalkozhatsz az ellenseges frakcioval, jo instak, nem wowoztam, igy nem tudom h mire gondolsz rejtett vilag alatt. itt nincs 26x87 kaszt, csupan 8, a stigma skillekert meg kell dolgozni, semmi sem potyog az egbol
en ezt a szerot ajanlom [link] 4500 jatekos x2 szero, rengeteg magyar
Köszönöm a választ és a szerver ajánlását,de én inkább a magyar Revolution szerverre megyek.:D
Mik azok a Stigma skillek?Vannak benne harcmezők,ahol az ellenséges frakciók harcolnak,vagy a guildek harcolhatnak egymás ellen?
A rejtett világ az olyan,hogy olyan terület,ahova csak jumpolással lehet eljutni,vagy hasonló.Pl.itt is egy rejtett viágra mennek el: http://www.youtube.com/watch?v=-Z9qwjYa2dU
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!