Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki leírna nekem pár...

Valaki leírna nekem pár dolgot a Perfect Worldről?

Figyelt kérdés

Üdv!Lehet,hogy elkezdek Perfect Worldozni.Láttam róla képeket és szerintem ilyen Metin2 hangulata lehet.Régen Metineztem,jó játéknak tartottam,de abbahagytam,mert szerintem nincs sok értelme,fejlődök nagy nehezen,elérem a 99-et és mit csinálok?Kitörlöm és kezdek egy újat?Meg nem volt benne túl sok érdekes dolog,csak öt skill volt stb...Szóval abbahagytam és elkezdtem WoW-ozni,ami már jobban tetszett.De megjött a szerverre a WoTLK,és inkább a BC-n játszanék,de nincs kedvem megint egy újat elkezdeni.

Szóval úgy döntöttem,hogy kipróbálom a Perfect Worldöt.Ez inkább ilyen fejlődős játék mint a Metin2,vagy olyan mint a WoW,hogy a max.szinten kezdődik az igazi játék és lehet menni instákra,bg-kre stb...?Vagy más?Vannak benne insták?Milyen pvp lehetőségek vannak benne?Vannak benne ellenséges frakciók?Vannk rejtett világok (mint pl.a WoW-ban GM island,Old Ironforge stb...)?

Bocs,ha hosszú lett,az elejét nem kell elolvasni,de akit érdekel a körités az elolvashatja.;) És nem vagyok kocka,nem kell szidnotok.:D

2011. jún. 22. 19:23
 1/4 kyruring ***** válasza:

[link]

A négy alaptulajdonság az Kitartás, Erő, Intelligencia és Ügyesség.

Ezek alapértéke 5, minden szintlépéskor összesen újabb 5 pontot lehet elosztani közöttük. Az elosztás alapjaiban meghatározza, ki milyen felszerelést tud magára venni, illetve hogy alakul a maximális életereje és manája. Az, hogy mi miből mennyit ad, kasztfüggő.

A karaktert a kasztja (és az ezzel együtt járó faja), négy alaptulajdonsága és szintje határozza meg, minden más számított érték.A lényege az, hogy külömbőző, egyre nehezebb küldetéseket hajts végre, néha segítséggel a klánodtól, vagy emberektől, akik csatlakoznak hozzád egy csoportba. A küldetések nagy része szörnyölőcs, de ebben semmi baj. A befejezett küldetésekért Xp-t(experience, tapasztalatpont) , pénzt(játékban coin), és itt még egy nemmegszokott dolgot pluszba: spiritet. ezt arra használhatod hogy a skilljeidet(képességek) fejleszd.A skillek változnak minden egyes másfajta karakterfajjal.Remekül el lehet lenni ezzel, méghozzá ingyen, addíg míg nem veszel semmit a butikban.

A követelmények(ajánlott értékek, de lehet kicsit kevesebb is, úgy is tökéletesen megy):

Operációs rendszer: Windows ME/2000/XP/Vista

CPU: Pentium 4 Processor 2.4Ghz

Memória: 1Gb vagy több

Grafikkártya: Geforce4 3D Accelerator, DirectX–9.0c

Hangkártya: Support DirecX8.1 or Higher

HDD: 2.6G(kicsomagolva 3-4 G)

irányítás: Egér és billentyűzet is kell

Internet Kapcsolat: Broadband/ADSL/Cable

2011. jún. 22. 19:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Még annyit,hogy az emberek,elvadultak és szárnyas elfek ezek ellenségek?Vagy vannak benne ellenséges frakciók?És milyen felszerelésszerző lehetőségek vannak,vannek benne insták vagy hasonlók?
2011. jún. 23. 14:31
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja,és van hozzá magyar szerver?Vagy valamilyen törtszerver,amin csak magyarok vannak?
2011. jún. 23. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen van, mint például az "Impulsive Perfect World Pulse II"
2011. aug. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!