WOW-hoz meg kell vennem az eredeti játékokat ha eredetin szeretnék játszani?
Figyelt kérdés
Vagy elég a kalóz, és persze a 60 napos gamecard hozzá?2011. jún. 23. 09:48
1/5 anonim válasza:
Ahogy én emlékszem, fizetni kell érte, de bármikor letöltheted ingyen is, csak épp akkor nem tudsz vele játszani.
Battle.net oldalon rámész, letöltöd, ha esetleg van kódod, és DVDn van a játék, akkor azt beírod, ha pedig nincs, akkor szépen csatolsz egyet (játékot) a battle-accodhoz, amit bizony ki kell fizetned. Legalábbis egy éve még így volt :)
2/5 anonim válasza:
Fenti vagyok, bocsi, de pont a válasz maradt le: igen, szerintem kell :)
3/5 anonim válasza:
Meg kell venned, mert amikor megveszed akkor aktiválódik egy account kód tehát ahányszor vették meg a WOW-ot annyi account van a játékban. Egy Eredeti CD egy acc. Ilyen egyszerű. De tudom ajánlani a WOW tauri privát ingyenes wow server.
4/5 Ötvös Tibor válasza:
lelehet tölteni ingyen teljes verzióval eggyütt.
8giga
5/5 A kérdező kommentje:
most akkor kell vagy nem? :-\
2011. jún. 24. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!