Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell crackelni a Sims...

Hogyan kell crackelni a Sims 3 Generations-t?

Figyelt kérdés
Próbáltam a Generations mappájába (a bin részhez) másolni a cracket, nem írta át a file-okat mert nem ugyan az a neve a cracknek mint ami a bin-ben van. Kérdésem: hogyan illetve hova kell crackelni az új kiegészítőt? Nem akarta megnyitni a játékot miután én crackeltem, le kellett törölnöm minden kiegészítőt és az alap játékot is miatta...
2011. jún. 20. 15:29
1 2
 11/18 anonim válasza:
az magyar játék amit te leszedtél?
2011. júl. 5. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Asszem angol, nem tudom már, hogy lehet-e nyelvet változtatni, de azt hiszem, hogy nem. Attól még magyarul megy nekem a játék, mert az alap magyarul lett feltéve.
2011. júl. 5. 22:53
 13/18 anonim válasza:
kérdező letöltöttem arról az oldalról 4 linket az 5ből, mert AZ 5. LINK NEM JÓ! te mit csináltál az 5. linkkel, vagyis hogyan tudtad letölteni?
2011. júl. 7. 21:11
 14/18 A kérdező kommentje:
Most néztem meg, tényleg nem létezik a file, ezek szerint az óta már letörölték. :/ Én simán le tudtam tölteni, akkor még minden rendben volt.
2011. júl. 8. 09:55
 15/18 anonim válasza:
oks köszi már torrenttel letöltöttem :)
2011. júl. 8. 12:57
 16/18 anonim válasza:

Hogy kell a generations crakkelni, mert a crack fájlban TS3W.exe fájl van a sims 3 alapjátékban meg TS3.exe.

És ha áthúzom akkor nem írja ugyebár felül. Mi a tehendő?

2011. szept. 4. 17:04
 17/18 anonim válasza:
Most már sikerült felülírni, átnevezéssel. elindította a játékot, de kilépett a teljes betöltés előtt. Ötlet?
2011. szept. 4. 17:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Fu, hát nem tudom. :/ Próbáld meg letölteni külön a crack-et, és írd felül azzal megint.
2011. szept. 5. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!