Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan kell crackelni a Sims...

Hogyan kell crackelni a Sims 3 Generations-t?

Figyelt kérdés
Próbáltam a Generations mappájába (a bin részhez) másolni a cracket, nem írta át a file-okat mert nem ugyan az a neve a cracknek mint ami a bin-ben van. Kérdésem: hogyan illetve hova kell crackelni az új kiegészítőt? Nem akarta megnyitni a játékot miután én crackeltem, le kellett törölnöm minden kiegészítőt és az alap játékot is miatta...
2011. jún. 20. 15:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Az alapjátékot kell crakelni, nem a kiegészítőt, és menni fog. Tudom, eddig nem így volt.
2011. jún. 20. 15:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Csak a Generations-t vagy még az előtte lévőt is? Mert eddig a többinél a kiegészítőt crackeltem. Ez a kiegészitő előtt van a Szabadtéri kalandok cuccok, ezt egyszerre szereztem meg a Generations-zel, és akkor annál is az alapot kell crackelni? Köszi szépen a segítséget! :)
2011. jún. 20. 15:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Az előtte lévővel ne foglalkozz. Csak a generations crack fájljait másold be a sims 3 alapjáték mappájába. meg is fogja kérdezni, hogy lecseréli? igenre kattints, és menni fog a játék. Én is furcsállottam, hogy most máshogy kell. De így rendesen működik. Szerintem ez a legjobb kiegészítő. :)
2011. jún. 21. 08:30
 4/18 anonim ***** válasza:
nektek fut rendesen? nekem simán felment , ki is crackeltem de állandóan lefagy. van hogy rögtön ahogy elkezdenék játszani, volt hogy 10-15 perc után. :S
2011. jún. 23. 21:51
 5/18 anonim ***** válasza:
nekem eddig rendesen futott. talán telepítsd újra az egészet.
2011. jún. 24. 07:43
 6/18 anonim ***** válasza:
fúú nekem már tele van a hócipőm vele. tegnap egész nap próbáltam működésbe hozni. angol forumokon olvasgattam , rengeteg embernek hasonló a problémája, azoknak is akiknek eredeti a játék.egyszerűen elkezd vele játszani az ember és lefagy rögtön. próbáltam én mindent, update-eltem az eredeti játékot, újratelepítettem a generations-t. végül hozzáadtam az eredeti sims3.exe-t a DEP-hez és új játékot kezdtem. na akkor működött, tegnap éjszaka tudtam órát játszani vele, minden probléma nélkül. ma megint ugyan azt csinálja, tehát valahogy a mentett játékkal már nem működik. nem értem. ha valaki tud valamit tanácsolni az jó lenne. lehet kiírom ezt a kérdést hátha több ember olvassa.
2011. jún. 24. 11:12
 7/18 A kérdező kommentje:
Nekem sikerült feltennem, és nincs vele problémám (köszönet az első válaszolónak! :)).
2011. jún. 24. 17:16
 8/18 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem honnan szedtétek le?
2011. jún. 24. 17:55
 9/18 A kérdező kommentje:

[link]

én innen töltöttem le :)

2011. jún. 27. 17:00
 10/18 anonim válasza:
Én úgy crackeltem ahogy írtátok, de nekem akkor kéri a lemezt a játék inditásakor...ilyenkor mi a teendő?
2011. júl. 1. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!