Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz amit itt írnak hogy...

Igaz amit itt írnak hogy flashel is fel lehet menni onlinera ps3-al?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jún. 18. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez alapból kamu hirdetés!

"NETEN 5 P ALLAT ILLETVE SZEMÉLYESEN IS !"

Amikor  meg kapcsolatba lépsz vele (MSN.e-mail,stb) akkor hirtelen személyesen nem lesz jó neki csak neten hogy majd ott elmagyarázza és a pénzt elöre kéri hogy utald át!

Még régen akartam flashelni a 3004-es PSP-met (6.20) körbekérdeztem vagy 10 helyen mindehol az volt a válasz hogy mág nem lehet flashelni!De azt a gyereket is megkérdeztem "akit belinkeltél" még anno ö tudja hogy kell flashelni de csak MSN-en elmondja ha elöre utalom a pénzt!

Tudod kit nézz madárnak!

A PS3 flashröl meg annyit ha lehetne is flashel online csatlakozni a következ? frissítés kiütné a flasht!Mert ugye ha online akarsz csatlakozni mindig le kell tölteni a legfrisebb verziót!

Ez meg hülye szöveg hogy " LEGÚJABB HIBRID SZOFTVERRE AKÁR ONLINE IS TUDSZ JÁTSZANI BÁRMELYIK JÁTÉKKAL.AZ ÁRA 4000 FT "

Mindenhol ilyen jóféle hibrid flasht nyomatnának ha lenne!

És mondom ha személyesen nem ér rá ne csodálkozz!

2011. jún. 18. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Még majd gondolkozom a flashen de akkor biztos hogy nem azzal csináltatom meg aki írta a szöveget.És az igaz hogy lehet játszani ps1-es játékokkal rajta ha nincs flashelve?
2011. jún. 19. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen a PS3 a kezdetektöl támogatja a PS1 (eredeti) játékokat!

És az összes fajta PS3!

2011. jún. 19. 22:08
 4/4 A kérdező kommentje:
igen?Itt aszt írja hogy ez nem támogatja és én iet akarok venni [link]
2011. jún. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!