Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 elite-e flash-elés...

Norbeer kérdése:

Xbox 360 elite-e flash-elés után vissza lehet csinálni, h a garanciát érvényesiteni lehessen szükség esetén v. a szervizbe nem veszik észre, h flashel-ve van a gép?

Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 11:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha jól tudom vannak olyan sorozatú XBox360-asok, amelyeket olyan módon lehet flash-elni, hogy külső beavatkozás (szétszedés) nélkül bütykölhető. Viszont nem tudom mára mennyire fejlett a szerviz, hogy észre veszi-e az ilyen trükköt. Én azt tanácsolom, olvass utána fórumokban erről.

Elképzelhető, hogy megoldható amit akarsz. Vagy várj, amíg ír valaki, aki jobban tudja a dolgokat!

2010. nov. 19. 12:59
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a választ.Remélem irnak még hátha vki tudja konkrétan mit csinálnak vele és,h a garancia uhgy elveszik-e?
2010. nov. 19. 14:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Hivatalos Microsoft szervizbe nem tudod elküldeni (illetve el tudod, csak visszaküldik), viszont bármilyen hazai konzolbolt meg tudja szerelni, ha valami baja lesz, náluk meg nem számít, hogy van-e rá garancia vagy nincs.
2010. nov. 21. 21:04
 4/6 A kérdező kommentje:
hát igen csak azért fizetni kell már és ugye ha van rá garancia és baja lessz akkor nem.Szóval ha flaselve van ugrott a granacia,akkor vmi vmiért?
2010. nov. 22. 09:22
 5/6 anonim válasza:

Hali! ez engem is érdekelne ez a kérdés, kérem, ha valaki tud erről valamit, ossza meg velünk!

Köszi!

2010. dec. 29. 22:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg: ha módosítod a gépet, onnantól bukod a garanciát, mivel ahhoz fel kell nyitni a gépet, és ezzel a művelettel el lesz szakítva a gyári garancia cimke. Azt pedig vissza már nem csinálod, és az a lényeg.
2010. dec. 31. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!