Hogy kell a PS3-at flash-eltetni?
Sziasztok! Karácsonyra venni akarok magamnak egy PS3-at (320GB). És úgy hallottam, hogy a PS3-at is kilehet már flash-eltetni.Ehhez milyen programhoz lesz szügség? Mennyi időt vesz igénybe? Otthon is elvégezhetem?Ha megcsinálom, akkor leszáll a garancia róla? Részletes leírást szeretnék kérni! Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!
nem éri meg buherálni. :) ha már van annyi pénzed hogy PS3-at veszel akkor legyen az eredeti játékokra is. :)
nem kell egyből 20db-t megvenni, elég ha elsőre veszel 1 vagy 2 nagyon jó játékot és hidd el elleszel vele :D
theroock!
Úgy tudom, hogy a PS2-őt kichipezik, míg a PS3-at pedig ki flash-elik, valami USB-n kereszetül egy programmal/szoftverrel és aztán fel lehet másolni az egész játékot a HDD-re és mehet is. Épp ezért ez a kérdésem, hogy hogy is működik ez részletesebben és milyen program kell hozzá, és honnan szerezhető be, stb.
UI: elhiszem, hogy a God of war jó játék, de nekem mégsem jön be. Nekem inkább a GTA4 és Gran Turismo 5 lesz majd a nyerő. De köszi a tanácsokat! :)
Köszi a választ! :)
A második válaszolónak teljesen igaza van abban, hogy egy ideig el leszek a játékokkal, de az is hosszútávon már sok pénzbe kerül (ilyenkor jön a kérdés, hogy akkor vegyek XBOX-ot - nem veszek, mert nem sokkal olcsóbb, sőt én is a PS2 kontroller-t szoktam meg és megvagyok vele elégedve és a legfontosabb, hogy a PS időálló!) és a garancia után akarom majd flash-eltetni, épp ezért kérdeztem, hogy a garancia leszáll róla, ha ki van flash-eltetve?
ÜDV: sanyi444
hogy flashelted ki a ps2-t.
Chippelik vagy kártyára BOOT programot raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!