Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need for Speed Most Wanted....

Need for Speed Most Wanted. Pár kérdés?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet a Need for Speed Most Wantedben sok Vérdíjat szerezni könnyen?

A Blacklist #6 környékétől már olyan mennyiségű Bounty kéne hogy...

Nah szal hogy lehet sokat szerezni?

Másik kérdés:

Melyik a legjobb autó?Tudom hogy az a BMW amit az elején megnyer tőlem Razor.((vagy mégsem??)) addig amíg

visszaverem Razort,és visszanyerem a BMWt addig mivel menjek?

3.

Pénzt,hogy lehet annyit összeszedni hogy tudjak egy jó autót venni és fullra feltuningolni?

Mert ez az autó ami most van,úgy félig feltuningolva(Toyota Supra)Ez már nem elég a Blacklist közepe-és eleje ellen..

A Válaszokat előre is köszönöm!

2011. jún. 17. 18:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
Most én is pont wm-t járogatom, úgyhogy jó tanácsokat tudok adni. Először is, nincs olyan hogy kevés bounti. 4-es szintű rendőrök úgy osztják, mintha bountiból lenne a jelvényük is. Egy supra még pont elég arra a szintre, de csak ha maximumra fel van tuningolva. Ha nincs elég pénzed, csináld meg amiket még nem csináltál, vagy mi jobb, csináld azt ami a legkönnyebb és esetleg lebrövidebb az adott ellenfélnél. blacklisteseknél mindig az egyik választás egy motor alkatrész legyen, de azt csak ultimate tuning után tedd be. Tuningolásnál a lehető legalacsonyabbakat tedd fel először, és így haladj a legjobbig, persze mindig vedd meg a cuccokat. Minden alkatrész adegy kis pluszot ha újabbra cseréled. Lehetőleg próbálj beszerezni egy jobb kocsit, vagy próbáld elnyerni ming kocsiját, ugyanis abban mimden cucc ultimate, kivéve a nitrót, de azt feloldja. Ennyi lenne.
2013. júl. 30. 00:18
 12/15 JaniiTheKing válasza:
A Lamborghini Murciélago a legjóbb autó fullra fejlesztve :)
2016. febr. 29. 19:24
 13/15 anonim válasza:
Régi kérdés, de beszállok: 911 Turbo S fullon 10/10. :D
2016. nov. 1. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Helló!

Vérdíjat nagyon könnyű szerezni.

Hajts rá a 99-es főútra,haladj nyugatnak és ne is térj le róla. Nincs rajta túl sok háromszög de könnyen betanulható és vannak rajta menő gyorsulós szakaszok ha le akarod rázni az üldözőiset. Az elején lehet hogy nehéznek tűnik majd de ha figyeled a rádiót akkor azt is be lehet tanulni hogy hova tesznek útzárat és abban hol a tüske. Inkább csak tanuld be amíg teheted mert mikor a kocsid már nagyon gyors akkor gyakran előfordul hogy áttörsz egy útzárat és csak 5-6 másodperccel később jelzik a rádióban hogy útzár van előtted. Szóval,ja,a gyorsaság megöli a lehallgatást. :D A kiütésükkel nem kell foglalkoznod. Kiütik ők magukat az útzáraknál,meg a helikopter és a RHINO egységek is szoktak taronlni csak jól kell időzítened. ;)

Ha már úgy érzed hogy eleged van a üldözésből akkor rázz le magadról mindenkit (hajts nagyon gyorsan) és mikor már csak 3-4 üldöző van rajtad hajts be a stadionba a félkész híddal szemben. Pont útba esik. A nagy tábla kiüti az üldözőidet és a stadion bejáratánál van egy menő búvóhely. Én mindig ott hagyom le őket.

Ha nincs meg a 99-es fő út akkor bounty menünél a legelső. Belépsz,hátratolatsz pár métert és már rajta is vagy :)

Szerintem a legjobb autó a Cobalt SS. Ez az egyetlen autó amiről el tudom mondani hogy a jó gyorsulás és a nagy sebesség mellett még irányítani is könnyű. Ezt az autót rögtön a karriermód elején megveszed és nem is lesz szükséged másik autóra,persze csak ha tuningolod rendesen. Ez az én személyes tapasztalatom,lehet neked más autó jön be majd, próbálgasd őket. Innentől kezdve a pénz sem nagy gond. Meg amúgy sem,ugyanis nem kell hogy megvedd a legdrágább autót. Tökre felesleges. De ha nagyon elverted minden pénzedet akkor menj vissza arra a versenyre amelyik a legtöbb pénzt adja. Unalmas lehet folyton ugyanaz a pálya,de hé,a pénz az pénz haver és minnél előrébb vagy annál többet hoznak. :D

2016. nov. 14. 07:18
 15/15 anonim válasza:
Csáó.Szerintem egyértelmű hogy a legutolsó,32.-et vedd meg végül.Minden ellenfél legyőzése után van olyan hogy egyedi fejlesztés kocsira,turbó stb,mind a 15-tnél válaszd legalább az egyik zsetonból azt a lehetőséget..És tedd erre az autóra.Így olyan atom autót kapsz..Hogy bármilyen versenyen könnyedén győzöl
2017. jún. 15. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!