Legjobb kocsi: neked kell kiválasztani, de egyébként azokat tudnám ajánlani, amiknél az "accerlation" magas...
sok money: [link] itt le is van írva, hogy mit kell csinálni talán. de egyébként a játék mappájába kell másolni, és itt tudod módosítani a pénzeket...
egyébként nagyon jó lesz az a supra, én is azzal vittem végig. nemtom, hogy, hogy sikerült=)
2011. jún. 17. 18:56
2/15 anonim válasza:
legjobb kocsi szerintem lamborghini gallardo maxra felhuzva
Én ezzel vittem ki razort
2011. nov. 15. 07:14
3/15 anonim válasza:
Én Először Lancer EVO 8 -cal,majd M3 GTR-rel!
2011. dec. 11. 07:20
4/15 SIku77 válasza:
A Supra jó kocsi nekem 3 autóm van backlist 5 nél :
Supra - maxra húzva
Lancer - ezt nyertem de kedvenc kocsim nincs kedvem eladni:)
VW Golf - max ra felhúzva gyorsabb a Supra nál is, nálam TOP 1 mentem már vele 344 km/h -t is és szinte mindig nyerek vele, a nagykocsikat(Viper, Gallardo, Murcielago, Corvette) is simán ott hagyja a K-9 kamikaze rendőröket is könnyű kikerülni mert gyors jól gyorsul és nagyon jó tapaása van és az elején még olcsó is (35.000$ ha jól emlékszem)
2012. ápr. 3. 14:49
5/15 SIku77 válasza:
Részletesebben utána néztem a kérdéseknek és erre jutottam:
1.kérédsre válasz:minnél magasabb a körözési szinted annál több bounty -t kapsz de érdemes minimum körözésről indítani és ameddig el nem éred a 3 as körözési szintet óvatosan mert könnyű kinyírni a zsarukat és lelépni magas körözési szintnél tartalékold a nitrót és indőlassítót nyugodtan hajts bele a háromszög alakú ikonokba(amik ledőlnek) de vigyázz mert ha lassú vagy elkaptak ja és ha csökkenteni akarod a szintet akkor tuningold át a kocsid külsejét (minnél jobban annál jobb)
2012. ápr. 5. 07:17
6/15 SIku77 válasza:
2.még mindig azt mondom hogy a VW Golf tegnap elsőre sikerült hatalmas előnnyel legyőznöm backlist4 -et. A játék elején meg lehet venni ha csak erre az 1 autóra költesz akkor mindig sikerül a megnyitott legerősebb tuningot teszed be akkor jó kocsid lesz
2012. ápr. 5. 07:22
7/15 SIku77 válasza:
3. kérdésre a válasz: ha van egy jó kocsid akkor pénzt sem nehéz szerezni egyébként ha elnyered a rivális kocsiját de nem kell és eladod akkor 1 jó tipp ha elmész a tuningműhelybe és az alkatrészeket(spoiler,body,stb.) egyesével gyárira állítod ezzel pénzt keresel ha el akarod adni ez plusz kb 5-7 ezer$ egyébként én megnyertem backlist4 kocsiját (Dodge Viper) és olyan teljesítmény tuningok vannak benne amik még nincsenek is megnyitva na az ilyen kocsikat nem érdemes eladni mert általában gyorsabb mint a te kocsid remélem sikerült segítenem
2012. ápr. 5. 07:28
8/15 SIku77 válasza:
ja mégvalami ha tuningolsz figyelj oda hogy mindent tuningolj szerintem ebben a sorrendben érdemes ha nincs sok pénzed: nitro,motor,felfüggesztés,váltó,turbó,fék,gumi,(kihagytam valamit?:O)
2012. ápr. 5. 07:33
9/15 anonim válasza:
Kocsi amit én ajánlanék : Evo, Supra és DB9 én ezzekkel megyek és simán nyerek mindent ;)
2012. aug. 27. 20:22
10/15 anonim válasza:
Én találtam egy rohadt jó bug-ot!Ez olyan h van az az üvegház és ha felmész a lakókocsikra vagy a benzinkútra ott soha a büdös éltben nem kapnak el!Ja de a 4-5 szintű zsaruk néha felmennek, de ni problem mert te is leugrassz megnyomod az R-t(PC)és visszatesz neked pedig csak meg kell lógni.(Igaz hosszú idő de hát ez van.)Én a Porsche Carrea GT-t ajánlom!Igaz van egy kis ára.(Maxra felhúzva jobb mint a BMW vagy bármelyik más)Pénzhez csak annyit tudok mondai hogyha ha valamelyik kicsi nem kell akkor add el vagy a riválisok legyőzése után tudsz nyerni extra pénz jutalmat. Vagy a még meg nem csinált versenyeket megcsinálod vagy a megcsináltakra visszatérsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!