Más is csalódott az L. A. Noire-ban?
Igen.
Gyenge harc, gyenge arcade jarmu fizika, felreertelmezheto kihallgatasok (nem lehet tudni hogy mely kijelentesre vonatkozik a truth/doubt/lie; es nem minden bizonyitek mukodik), unalmas kozelharc, elhibazhatatlan kuldetesek (folytatas szempontjabol), unalmas es ismetlodo bizonyitek kereses (raadasul mindig tudod hogy merre keresd), ronda LA (tudom hogy ez nem a jatek hibaja de akkor is), bizonyos bunozoket csak elfogni lehet masokat meg csak leloni (RDR ennel azert tobb volt), Cole maganelete a jatek elejen nincs jol felepitve mely kesobb art a storynak egy kicsit, DE
SPOILER, ha nem fejezted be ne olvasd tovabb:
a story es a fordulat a vegen nekem bejott. Az hogy nem a vegulis alszent foszereplo (aki a sajat elomeneteleert a katonasagban meg Kelso-t is hajlando volt bemartani, aki a semmiert kapott kituntetest, aki megcsalta a feleseget, stb), hanem a sikertelen de mindig is oszinte es becsuletes Jack Kelso volt a jo fiu az nekem nagyon tetszett. Hirtelen az egesz story osszeallt az eros kontraszt Jack es Cole kozott vegulis az egyik legjobb jatek sztoryva avanzsalta a jatekot... De messze nem az ev jateka eddig sem es a java az evnek meg csak most jon: Uncharted 3, Gears 3, Forza 4, Deus Ex, Skyrim, Arkham City, Stb
én már ütöttem el gyalogost, vagy nagyon úgy nézett ki...
amúgy nagyon jó játék, a negatívumok talán az élettelen város, semmi olyan hely ahova belehetne menni (pl GTA-ban ruhabolt,gyorsétterem stb...), és a járművek vezetése borzalmas. De akkor is qrvajó lett a játék! 8/10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!