Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az L. A....

Mi a véleményetek az L. A. Noire-ról?

Figyelt kérdés
2011. máj. 28. 19:11
 1/5 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Jobbra számítottam nem tetszik benne az hogy bármit csinálhatsz bármit kérdezhetsz lehet rosszul döntöttél de akkor is végül valami ok folytán eljutsz a tetteshez jobb lett volna ha pl ha nem jön össze kezdhetted volna az elejétől a küldetést vagy valami de ezt leszámítva jó játék és a mimikát tényleg jól megcsinálták de néha túl könnyű leolvasni az emberről hogy ő a tettes vagy éppen nem. 14/f
2011. máj. 28. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, és annyira az sem zavar, hogy nem tudod elbaltázni az ügyeket. Ez azért nem zavar, mert így a játékos "maga ellen játszik", én nem egyszer indítottam újra küldetést, amikor nem volt correct válaszom, pedig ugye annyira nem számít a végkimenetelt illetően. Másrészt eléggé sztorivezérelt játék, nyilván ezért sem lehet elbukni benne. Úgy kell ezt felfogni mint egy kalandjátékot, vagy egy pár évados sorozatot.
2011. máj. 29. 20:17
 3/5 Csicsek Zoltán ***** válasza:
egy RDR szerű multi még elfért volna benne
2011. máj. 31. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 31. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
multi? mi a f*sznak?! max egy coop,de annak se lenne sok értelme... ez így tökéletes ahogy van, még ígyis hogy a játék 60%-a cutscene-ből áll ^^
2012. jan. 29. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!