Sims livin large-ba miért tűnnek el a dolgok amiket megvettem?
Azt a rohadt életbe, már nem igaz. Takarodj a programozás témából a sims-eddel!
Nem igaz már. Neked is megmondom, van egy topic, külön az ilyen gyökér kérdéseknek :
PROGRAMOK!
Tanuljatok meg olvasni, a helyett, hogy sims-el gyökérkedtek. Ja, és get a life.
En csak azt nem ertem, hogy miert programozoktol varsz segitseget? Itt mindenki hulyenek fog nezni, es nagyon le fogja tojni a kerdesedet, mert ha meg arra sem vagy kepes, hogy rendesen olvass, akkor mit faradjunk veled?
Ez egyertelmuen nem programozas kerdes, es zavar, hogy mar vagy 600-an ide hozzatok a hulye " nem mukodik a jatekom rendesen, pedig most tolottem le az ncore-rol uj crackel" kerdeseiteket, amiknek kb a felere egy megfelelo magyarazat van az pedig : Vedd meg a jatekot eredetiben, akkor nem lesz ele bugokkal, ha meg nem akarod, akkor meg ne panaszkodj.
Csak tenyleg rohadtul idegesito, hogy sokan nem vagytok kepesek helyesen megvalasztani egy temat, esetleg ELOLVASNI, vagy majd "a kockak megoldjak nekem" elven, direkt rossz topicba pakolni. Ennyi.
Majd ha rendes topicba rakod a kis kerdesedet akkor a : "Ha értelmes választ nem tudsz adni akkor te meg takarodj anyukádba ;)" mondatodnak ertelme is lesz. Amig nem, addig ne haborogj itt nekem, ha valaki jogosan leoltja a csokeveny agyadat.
Latom sokan szenvedtek itt diszlexiaban......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!