Left4dead non steam telepitőjében mi a cime annak a metálnak ami szól?
Figyelt kérdés
csmania.ru a telepitő szal az ördögfejes2011. jún. 4. 22:11
2/8 A kérdező kommentje:
az ijen rád hasnonlókra nem vagyok kiváncsi!nyilván ha lenne rá pénzem megvenném-.-
2011. jún. 6. 07:23
3/8 anonim válasza:
Nekem sem volt, képzeld gyűjtöttem pénzt és megvettem.
4/8 A kérdező kommentje:
gyüjteni én is tudnék rá de nem játékra fogom elcseszni a pénzem mint ti kocka noob ok -.- az h nem vagyunk olyan gazdagok mint ti akiket anyuka pénzel az más tészta.....
választ keresek nem ijen hülye mondatokat ...... ha annyira vanfölös pénzed rohanj és vegyél meg mindent biztos nemfogod megunni
2011. jún. 29. 00:32
5/8 anonim válasza:
Ez egy értékes játék, ha nem tudod megbecsülni nem érdemled meg a játékot, se azt a hülye zenét a hülye fejeddel.
6/8 anonim válasza:
67%-os: Gondolom te se magadtól dolgoztál meg a pénzért. Értékesnek tény, hogy értékes, én is megvettem mind a két részét, bár már utólag egy kicsit bánom, igaz sok szép emlékem fűződik hozzá, de tudod van akik nem tudnak választani ,vagy fizetik a villanyt, vagy éhen halnak, nem hogy még játékra is legyen pénz.
7/8 A kérdező kommentje:
kedves idiota 67% os :)
megvenném szivesen mert multizni szeretnék vele
de ez a hülye zene csak a crackelt telepitőjében van bent
eredetijében nincs és nem is tartozik a játékhoz
mert hát nem adhatnak ki horogkeresztes szimbólummal ellátott telepitőt
sátánista zenével köszi :)
2012. jún. 25. 07:56
8/8 A kérdező kommentje:
közben megtaláltam
Bathory-raise the death volt a keresett zene :)
2013. júl. 12. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!