Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sokat vártok a Duke Nukem...

Sokat vártok a Duke Nukem Forever-től?

Figyelt kérdés
Azért 14 év alatt remélem siker lesz mert ha nem én megőrülök!!!!
2011. máj. 28. 18:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát 3 óra játék után azt kell mondjam elég sucks a játék.

Duke-hoz méltóan komolytalan,poénos.Ám elég durva látvány világával valahol képes egy kis komolyságot csempészni bele.Az interaktív környezettel és logikai feladatokkal játék menet eddig elég változatos,nagyon hangulatos.

Ám ami mégis megöli az egészet legalábbis számomra az hogy nem kapunk felfrissítő átvezető animációkat,csak tölti a pályákat egymás után.Maximum 2 darab fegyver lehet nálunk és nincs mivel távol tartani a desznyókat akik röffentve törnek ránk és csapnak vágnak ahol érnek..Egy jó rúgás hiányzik.Iszonyatosan feldobná a játékot ha jól arcon lehetne rúgni őket fegyver váltás,újra töltés közben ezzel is lassítva őket..De erre már nem volt idő 14 év alatt.Ám e helyett kaptunk látványos kivégzéseket amit csak ritkán tudunk kihasználni a visító disznók támadási hullámaiban.

Mindent össze vetve nem vagyok elragadtatva tőle.Az elmúlt 3 órában valahogy nem kapott el a Duke hangulat.

Olyan érzésem van hogy a fejlesztők pörgős játék menetet szerettek volna kialakítani és ezt abban látták hogy sok kicsi támadási hullám ér minket aminek a fő jellegzetessége hogy hírtelen egy rakás koca ront ránk minden oldalról..Ám ez egyáltalán nem idézi számomra a Duke hangulatot..Duke Nukem-re soha nem voltak jellemzők az ilyen rövid,tömör támadási hullámok.Mondjuk eddig mindég Duke volt a támadó játékos.Moost a kocák támadnak..Talán később változni fog a dolog..

Az a rúgás nagyon hiányzik:(

Nem tudom mért mivel a Duke3D-ben sem kapott kiemelkedő szerepet a rúgás,de itt ezekben a támadási hullámokban,valahogy ösztönösen rúgni akarnák mielőtt arcon lövöm őket..Szerintem nagyon bele illett volna a játék menetbe,nem értem hogy nem gondoltak erre a fejlesztők...

Nah mindegy ez van,ezt kell szeretni:)

2011. jún. 10. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
én most töltöm hát remélem h jó játék lesz.egyébként a 2k games naon beindult sztem a mafia 2 hozta meg a sikert ami valóban 2010 legjobb játéka volt
2011. jún. 23. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Jól teszed ha töltöd,egy fillért nem ér xD

Mint Duke Nukem játék,abszolút nem hozza a Duke hangulatot.

Mondjuk elég eltérő vélemények vannak ezen a téren..Van akinek mint Duke játék nagyon be jön,van akinek kevésbé.

Én az utóbbihoz tartozok.Számomra abszolút nem adja át a "klasszikus" Duke hangulatot úgy igazán..

Mint 2011-es FPS játék pedig teljes bukás.Teknikailag elég elavult és elég sok teknikai hibát tartalmaz ami olyan érzést kelt mintha csak össze csapták volna gyorsan a játékot had menjen..Mondjuk ezt még el lehetne nézni Duke-nak,de mivel Duke játékként sem lett valami nagy durranás így a játék teljes egészében egy hatalmas bukás lett...

De nincs minden veszve,ugyanis fejlesztés alatt áll a Duke Nukem 3D:Reloaded

[link]

Elég lassan halad a fejlesztés,kb másfél éve áll fejlesztés alatt és ez idő alatt csak pár semmit mondó kép és egy rövid keveset mutató videó látott napvilágot a játékról.A játékot fejlesztő csapat,nem rég be is mutatta a Gearbox-nak az eddig elkészült művet..De hogy a Gearbox mit szólt hozzá vagy most mivan,azt már nem írják csak hogy "jácottunk a DNF-el hehe és nagyon szupi volt"..

Minden esetre remélem hogy ez a játék hamarabb ki jön mint a DNF és annak ellenére hogy tetszett nekik a DNF,a DN3D:Reloded-et nem fogják úgy haza vágni:)

2011. jún. 23. 22:18
 14/14 anonim ***** válasza:
sztem jó kis game XD
2011. jún. 24. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!