Sokat vártok a Duke Nukem Forever-től?
Értelmes történetet abszolút nem várok tőle,az soha nem volt erőssége a Duke játékoknak.Nah meg láttam a neten egy interjút amiben fel tették a kérdést hogy miről is fog szólni a játék.A válasz:
"am....oh igen,hát....őőő...nos,hát ez Duke Nukem ami egyszeráen arról fog szólni,hogy az űrlények vissza jöttek.Ügye Duke az előző részbne ki takarította őket,most vissza jöttek és...Duke úgy reagál hogy ÓÓH NAH NE MÁR MEGINT!!!! és újra indul malacot vadászni..Szóval a történet végtelenül egyszerű lesz,de annál szórakoztatóbb a játékmenet..."
Szóval vagy nem lesz benne értelmes történet,vagy a csávó nem tudott az egészről semmit,csak dísznek volt ott.De komolyan úgy nézett ki mintha nagyon meglepődne a kérdésen és zavarában hírtelen nem tudta mit mondjon.
Akárhogy is,ha meglesznek a jó kis Duke beszólások,poénok,formás babák,vér desznyókkal akkor nálam top1,ennél többet nem várok tőle komolyan xD
De ha mégis lesz benne valami értelmes történet,akkor az csak hab a tortán vagy épp teljesen elkúrják a játék feeling-jét..Majd eldől,már alig várom:)
Én úgy gondolom hogy az igazi Duke fanoknak siker lesz,legalábbis a videók alapján úgy tűnik sikerül hozni a Duke feeling-et.És szerintem ennél több tényleg nem kell egy Duke rajongónak.De azok számára akik abszolút nem ismerik Duke Nukem-et csak hallottak róla,csalódás lesz mert túl sokat várnak tőle.Ha megnézitek,eléggé kezd forrni a leves a játék körül,mintha a GTA V vagy Mass Effect 3 érkezne...Ezért szerintem sokan akik nem ismerik,túl sokat várnak tőle és csak csalódás lesz a számukra.
14 év ide vagy oda,a játék jelenlegi verzióját kb 4 éve kezdték megalapozni,ami sac/kb egy átlagos játék fejlesztési ideje (3-4 év).A korábbi 10 évben csak próbálkoztak.
Elkezdték-abba hagyták,újra kezdték,át formálták,megint abba hagyták és így tovább..Szóval folyamatosan ment a "van Duke 4-nincs Duke 4".Erre a 14 évre tényleg nem lehet alapozni azt illetően hogy mennyire lesz csúcs szuper a játék.
Ma 11:15
Igen,de a 3D Realms kezdte el a fejlesztést vagy 14 éve,ez idő alatt folyton félbe hagyták,újra kezdték.Majd kb 3-4 éve kezdték el a ma látott projektet.Ám nem rég a 3D Realms csődbe ment a GearBoxSoftware pedig át vette vagy meg vette mind1,a lényeg hogy ők folytatták és végül fejezték be a játék fejlesztését,közel 12 évvel az első bejelentést követően.
És ahogy az előző írta a 3D Realms munkáját folytatták,nem kezdték elörről.Persze biztos hogy saját elképzeléseket és ötleteket is be ültettek a játékba...
Mindegy,a lényeg hogy itt van és a videók alapján hozni fogja a Duke hangulatot.Alig több mint 1 hét.Else hiszem:)
Come Get Some!!
yippie ka yay motherfucker:)
Nem hiszem el,ezek direkt csinálják a feszültséget.
Előrendeltem Steam-en,és ma már letölthető a DNF azoknak akik előrendeltek de még nem indítható el majd csak a hivatalos megjelenés napján XP
Gondolom ez normális Steam-en,de DNF esetében elég fusztráló.Azok akik megvették a Borderlands-t,már szanaszét tolták az agyukat a DNF demó-val.Viszont azoknak akik már meg is vették a DNF-et csak egy "használhatatlan" letöltés jut..Nah ez szívatás.
Mindegy ki bírom már ezt a 2 napot,a gépen már fent van már csak a PLAY gombra kell várni xD
Amúgy a youtube-ra felkerült videók alapján elég vegyes érzéseim vannak a játékot illetően.A hivatalos videók,amik frankón össze vannak vágva háttérban a klasszikus duke zenével,nagyon hangulatosak..Viszont a napokban fel került videók a demó-ról hát nem is tudom.Egy picit laposnak érzem.Meg vannak a poénok,viccek,beszólások,fegyók...De helyenként egy kicsit erőltetettnek érzem.Szóval nem olyan spontán hat mint anno a Duke3D-ben..Nah mindegy,már megvettem nincs vissza út.2 nap és let's rock:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!