Miért szökik mindenki, hogy vegyél eredeti játékot?
Figyelt kérdés
HA van egy kérdés, hogy letöltöttem ezt meg ezt, mindig az van hogy vedd meg.
Elhiszem, hogy van akinek van pénze rá, kidobni a pénzt egy játékra, ami vagy tetszik, vagy nem.
2011. máj. 26. 20:02
11/21 anonim válasza:
Vagy egy hasonló példával érve, ha nyitsz egy élelmiszerboltot, akkor neked akkor is megéri, ha mindenki leemeli a cuccot a polcról és kimegy fizetés nélkül. Tudod te mennyi pénz egy játék fejlesztése?
12/21 A kérdező kommentje:
Mindenki sajnálja a fejlesztőket, mintha olyan szegények lennének.
2011. máj. 27. 13:37
13/21 anonim válasza:
Tudod mit? Akkor mostantól senki se veszi meg a játékokat, mindenki csak letölti. A fejlesztők meg majd hülyék lesznek ingyen dolgozni, és akkor soha többet nem lesznek a jövőben játékok, hála az olyan ingyenélőknek mint TE.
14/21 anonim válasza:
Az oké, ha letöltöd kipróbálni, de ha tetszik vedd meg! Nem arról van itt szó, hogy a fejlesztőknek nincs pénzük,de ha hónapokig, vagy évekig dolgoztak egy játékkal azért igazán nem sok 2-3 hónappal a megjelenés után 5-8 ezer forint.
15/21 A kérdező kommentje:
Miért lennék ingyenélő?
2011. máj. 27. 16:49
16/21 anonim válasza:
Azért, mert nem akarsz fizetni azért amiért más keményen megdolgozott.
17/21 anonim válasza:
Ez is egy véget nem érő vita. Ez az én véleményem, mindenféle személyeskedés nélkül. Szóval szegény kis fejlesztők (testerek, designerek, programozók, recepciós lányok, stb) hétfőtől péntekig (néha még hétvégén is, főleg leadás környékén) melóznak, mint bárki más, akárcsak a szüleid. Na most 1-2-3 esetleg még több évig ők egy projecten dolgoznak, legyen ez most mondjuk a Blur. Ezt a kis csapatot a kiadó pénzeli utalják nekik a havi fizut meg kajajegyeket, mert ugye ők majd kiadás után profitot remélnek a termékből. Na most elérkezik a megjelenés, mindenki örül, aztán a játék valahogy nem teljesít. Leépítések kezdődnek a cégnél (anyud most rúgták ki), majd a végső lépés a bezárás (apu most követi). Pedig sokan játszanak a játékkal, akkor most miért is kellett ez? Zárszóként annyi, hogy ha már kapunk egy terméket, amit a saját szórakozásunkra készítettek nekünk, ne legyünk már restek pénzt adni érte (a ruhaboltból sem távozol fizetés nélkül jobb esetben). Nem kell havonta 2 játékot venni (főleg ha jó a multi, ez esetben hónapokig kitart), és nehogy már ne lehessen spórolni. Én sem keresem magam halálra, de ha tudom, hogy mondjuk novemberben jön a Skyrim, és én azt nagyon akarom, akkor félreteszek minden hónapban 2 ezer forintot, és lám, máris meg tudom venni megjelenéskor. Amúgy meg ott a vatera, meg nagyon jó kis boltok, ahol pár hónap után sokszor olcsóbban meg lehet venni egy játékot. Így meg ugye nem lesz parád a frissítésekkel, online játékkal, mert eredeti. A polcon is jobban mutat, és az ember is jobban értékeli.
18/21 A kérdező kommentje:
Gondolom Magyarországon élsz.
2011. máj. 27. 22:01
20/21 A kérdező kommentje:
Gondoltam.
2011. máj. 27. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!