NejlonZacskoo kérdése:
Szerintetek meik játék a legjobb? (fps adventure stb. )
Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 16:40
31/35 A kérdező kommentje:
megnézem de ez h lenne netröl játszunk egymással vagy egy gépen?
2011. júl. 3. 19:39
32/35 anonim válasza:
Lehet osztott képernyővel is meg lehet külön gépen akár idegennel, vagy megkeresheted az ismerősödet is, így mindketten otthonról játszhattok.
Am nekem nem sikerült játszani.:(
33/35 A kérdező kommentje:
én most feltettem ezeket az update ket és azt irja h no stream the developer commentary v vmi iesmi :S egyedül tudok menni a co op pályákon de az kevés :S
2011. júl. 5. 10:28
34/35 anonim válasza:
Az update izékhez van crack is. Ki crackelted? A multiban úgy tudom, csak úgy lehet játszani, h valami programot letöltesz hozzá vagy előhívod a "csalás" ablakot és oda beírod, h connect és mellé valaki IP címét, aki épp játszani szeretne. Szerintem a program egyszerűbb, de nem tudom, h milyen program az.
35/35 A kérdező kommentje:
a crackek meg vannnak de ugy tok jatszani single ben a multis pályákat h singel -> developer commentary és ott kiválasztom :D azt main a 2 robot van :D
2011. júl. 5. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!