Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek meik játék a...

NejlonZacskoo kérdése:

Szerintetek meik játék a legjobb? (fps adventure stb. )

Figyelt kérdés
2011. máj. 25. 16:40
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
haha inkább megveszem a boltba 10 ezerért ? miben nyújt úgy többet ? fagyi ingyen vagy fagyi tiz ezerért nem mindeggy
2011. jún. 6. 22:32
 22/35 A kérdező kommentje:
ez a portal rohadt jó letöltöttem azóta az egyet is meg egy csomo másik gamet ezeket majd késöbb részletezem de ez a portal.... nagyon jóóó :D
2011. jún. 29. 18:57
 23/35 anonim ***** válasza:
Végre egy rokonlélek. Én mindenféle map pack-ot meg kieg.eket töltöttem le az 1-hez meg a 2-höz is, de még mindig kutatok...valamiért tetszik GLaDOS morbid humora meg ez az új játéktípus.:D
2011. jún. 29. 19:18
 24/35 A kérdező kommentje:
;) én a hármat várom már ha lessz :D amm 1 ben az advanced módot hol lehet aktiválni ? :D
2011. jún. 30. 12:46
 25/35 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, h ha kijátszottad a rendes játékot, utána használhatod...

Azért kíváncsi vagyok a 3 történetére. Lehet, h Chell valamiért lemegy GLaDOS-hoz és egymás agyát húzzák...megint...

Szerintem erre kell számítani:

Portal 1 - én még élek - Still alive

2- menj el - Want you gone

3- te elkapsz engem

4- hívom a zsarukat

5- megsértetted a jogaimat, távol tartó végzést kérek

6- megöltelek

7- visszahoztalak az életbe

8- én nem adok semmiféle sütit, mert nincs több. megettem az egészet

XD

2011. jún. 30. 15:19
 26/35 A kérdező kommentje:
LOL XD ez rohadt nagy :D amm sztem valaki mást kapunk majd főhősnek pl egy hapit :D de jó lenne ha a portal gun kinézetén változtatnának egy kicsit :D amm már megtaláltam azóta sztem legalábbis ez az :D
2011. júl. 1. 22:12
 27/35 anonim ***** válasza:

Hát a Multiplayer-nek úgy van vége, h a robotok(Atlas+P-body) rátalálnak csomó vegetáló emberre, GLaDOS megörül neki(hisz ő azt élvezte, h kinyírhatja az embereket) és azzal a lendülettel felrobbantja az örömtáncot járó robotokat(azért táncoltak, mert már unták a teszteket). A Portalgun jó lenne más színben, de amikor jártam a Cave Johnson-os pályákat, akkor észrevettem egy ábrát amin vmi nagy levélfúvó vagy milyen kinézetű kezdetleges portál fegyvert használtak úgyhogy inkább maradjon ez(nekem foszforeszkálva, csillogva, tarkán vagy feketén jobban tetszene)

A tesztalany nemét nem tudom, mert ott volt férfi is meg nő is(annyi volt ott, h az egész földet újra lehetne népesíteni)

2011. júl. 3. 01:59
 28/35 A kérdező kommentje:
te nem tudod h ez az egész földkipusztulás hogy történt a portalban ? esetleg GLaDOS tette valahogy ?
2011. júl. 3. 08:57
 29/35 A kérdező kommentje:
nincs valami tipped h hogyan tudnám aktiválni a 2 ben a co-op modot? mert letöltöttem és ne mengedi :S
2011. júl. 3. 09:07
 30/35 anonim ***** válasza:

A Portal 2 Co-op módot úgy tudom, h ha letöltöd a 3 Update-et(google: portal 2 update 1---), akkor van olyan a játék mappájában, h Co-op vagy Coop, de én nem játszottam vele, mert partnerem nincs, idegenekkel meg úgy nem jó játszani, h ő folyamatosan megöl vagy össze-vissza csinál idegesítő dolgokat(pl kocka folyamatos megsemmisítése):D

Az emberek úgy tudom, h azért haltak meg, mert agyonmérgezték a környezetüket(de pl a nővények jobban bírták a strapát)...de pár száz év elteltével csak élhetővé vállt a Föld.

Azért most megnézem, h működik e egyáltalán a Co-op:D

2011. júl. 3. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!