Szerintetek meik játék a legjobb? (fps adventure stb. )
Úgy tudom, h ha kijátszottad a rendes játékot, utána használhatod...
Azért kíváncsi vagyok a 3 történetére. Lehet, h Chell valamiért lemegy GLaDOS-hoz és egymás agyát húzzák...megint...
Szerintem erre kell számítani:
Portal 1 - én még élek - Still alive
2- menj el - Want you gone
3- te elkapsz engem
4- hívom a zsarukat
5- megsértetted a jogaimat, távol tartó végzést kérek
6- megöltelek
7- visszahoztalak az életbe
8- én nem adok semmiféle sütit, mert nincs több. megettem az egészet
XD
Hát a Multiplayer-nek úgy van vége, h a robotok(Atlas+P-body) rátalálnak csomó vegetáló emberre, GLaDOS megörül neki(hisz ő azt élvezte, h kinyírhatja az embereket) és azzal a lendülettel felrobbantja az örömtáncot járó robotokat(azért táncoltak, mert már unták a teszteket). A Portalgun jó lenne más színben, de amikor jártam a Cave Johnson-os pályákat, akkor észrevettem egy ábrát amin vmi nagy levélfúvó vagy milyen kinézetű kezdetleges portál fegyvert használtak úgyhogy inkább maradjon ez(nekem foszforeszkálva, csillogva, tarkán vagy feketén jobban tetszene)
A tesztalany nemét nem tudom, mert ott volt férfi is meg nő is(annyi volt ott, h az egész földet újra lehetne népesíteni)
A Portal 2 Co-op módot úgy tudom, h ha letöltöd a 3 Update-et(google: portal 2 update 1---), akkor van olyan a játék mappájában, h Co-op vagy Coop, de én nem játszottam vele, mert partnerem nincs, idegenekkel meg úgy nem jó játszani, h ő folyamatosan megöl vagy össze-vissza csinál idegesítő dolgokat(pl kocka folyamatos megsemmisítése):D
Az emberek úgy tudom, h azért haltak meg, mert agyonmérgezték a környezetüket(de pl a nővények jobban bírták a strapát)...de pár száz év elteltével csak élhetővé vállt a Föld.
Azért most megnézem, h működik e egyáltalán a Co-op:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!