Mennyibe kerül az xbox 360?
Figyelt kérdés
Van egy játék, ami csak ezen megy, de utána olvasva nem sok embernek van ilyenje, még is mi ez? hasonló mint a PS2? és mennyibe kerül az ára? 1 konzollal?? nagyon kéne az ára ajándék lenne!!2011. máj. 24. 10:42
1/4 bp1985 válasza:
e utána olvasva nem sok embernek van ilyenje
Nem tudom te hol olvastál ilyet. Eléggé sok embernek van, de mindegy. www.arukereso.hu, magad is megkeresheted.
2/4 anonim válasza:
Nem sok embernek van ilyenje.. nem tudom hol olvastad, de minden 2. háztartásban van 1. Neten 40e forint körül, boltban 65.000.
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen, a legfullosabb 54-53 ezer körül van. A konzol maga a gép. Te kontrollerre (irányítóra) gondolsz, és igen általában 1-et adnak 1 géphez. Az meg hogy nem sok embernek van ilyen, kicsit vicces, csak az ismerősi körömben van minden második embernek (csajok fiúk vegyesen).
4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, az én körömben mindenkinek ps2-je van meg számítógépük, de csak 1 ismerősömnek van xboxra de csak a sima ez a 360-as neki sincs meg, de még csak 9 éves vagyok ne várj tőlem sokat, hogy tudjam mien sok embernek lehet ilyen, én csak az árára voltam kiváncsi, de köszönöm a válaszokat ^.^
2011. máj. 26. 12:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!