Az XBOX LIVE pénzbe kerül?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 08:32
1/9 anonim válasza:
Igen. Megveheted a havi tagságot, 3,6 vagy 12 hónapra előre. Ekkor olcsóbb is. Ezért cserébe játszhatsz online, letölthetsz demókat, letölthetsz filmeket, trailereket stb. Nézz utána, az XBOX magyar honlapján, hogy mennyibe fáj.
2/9 anonim válasza:
A Silver nem. Ezzel már elég dolgot tud.
A Gold az pénzbe kerül, de vannak előnyei:
-Multiplayer
-Videochat
-Egy héttel előbb érhetőek el a friss demok
3/9 anonim válasza:
1 évre megoldható 9 ezer körül. ha multizol, akkor érdemes.
4/9 anonim válasza:
Két fajta van, a gold és a free. A free ingyen van, tölthetsz le demokat, nézhetsz adásokat, használhatod a marketplace-t (trailerek, dlc-k, arcade játékok, stb.), meg csinálhatsz mindent, kivéve (ehhez kell a gold, 10ezer egy évre) online multiplayer, vidochat, party-ba való csatlakozás, és a demok egy héttel előbbi letöltése. Nyilván itt az online multiplayeren van a hangsúly.
5/9 anonim válasza:
Ja, azt elfelejtettem, hogy xboxonként 3 profillal tudsz 1 hónapos ingyen gold live-ot aktiválni, tehát kipróbálhatod ingyen is, akár három hónapig (havonta más profillal). És moddolt géppel ne nagyon menj fel, bár 1 hónapot tuti kihúzol.
6/9 A kérdező kommentje:
És az mspontokért lévő dolgok olcsóbbak lesznek?
Vagy ez csak monda?
2012. máj. 22. 19:14
7/9 anonim válasza:
Nem, azok ugyanazok nyilván. Viszont gold tagoknak időnként vannak akciók/leárazások, ami az ingyenes tagoknak nincs (nem is látják azokat), szóval van, hogy lehet így spórolni.
8/9 A kérdező kommentje:
Mikor mentés helyet választok van egy Cloud Savegames lehetőség. Kiválasztottam de sajnos csak Gold tagságúaknak elérhető. Mi lehet ez?
2012. máj. 22. 20:16
9/9 anonim válasza:
Nem a vinyóra ment, hanem a live-ra. Nem nagyon tudom máshogy megfogalmazni. Az a lényege, hogy ha átmész haverodhoz, akkor ott is be tudsz jelentkezni a profiloddal, és az ő gépén is tudsz játszani a mentéseiddel, mivel a cloud-on vannak (a neten). De ez azért szopás, mert ha oda mentesz mindent, aztán lejár a goldod, nem tudsz játszani a régi mentéseiddel. Én többek között ezért is hanyagolom azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!