Lego Star Wars Clone Wars vagy Lego Pirates of The Caribbean, melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 14:40
1/6 anonim válasza:
Szerintem a Clone Wars, bár én nem tudtam még 60%-ra sem kivinni mert egyszerűen nem tudom mit csináljak. Minden megvan abszolút de nem megy 60-nál tovább.
2/6 anonim válasza:
mind a kettő jó sztem,ugyanolyan:Kardos,Kalandos,Mókás.. csak eggyik a Jövőbelisebb a másik meg Multiassabb( ha van ilyen szó)
3/6 anonim válasza:
az igaz én is 43% már a bonus levelt is kivittem de egyszerűen még azokat a gold brickeket se találom
4/6 anonim válasza:
az attól függ, ha a karib tenger kalózait szereted jobban akkor az ha viszont csillagok háborúja fan vagy akk egyértelműen a Lego Star Wars :D személy szerint nemem mind a 3 lego sw rész jobban bejött ;)
5/6 anonim válasza:
szerintem a star wars ezerszer jobb
6/6 anonim válasza:
Szerintem mindkettő egyforma jó. Csak a Lego Star Wars Clone Wars-t könnyebb kivinni 100%-ra, A Lego Pirates of The Caribbean-t azt meg nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!