Hogy lehet Multiplayer módot használni a PSP-s GTA Vice City Stories-ban?
Figyelt kérdés
Megvan UMD-n, tehát eredetiben a PSP-s GTA Vice City Stories. Elindítom a játékot, ott a menüben rámegyek a multiplayerre ott kiírja, hogy kapcsoljam be a WLAN-t, bekapcsolom és ott kiírja ezt a két választási lehetőséget: "Join a Game", "Host a Game". Rámegyek, a Join-ra és ott a "looking for host"-ra nem lehet rámenni, (sárgán írja ki)csak arra, hogy host a new game. Ott kiválasztom a módot, de nem tudom elindítani, mert nincs másik player. A barátomnak a game sharing-ra kell mennie a psp-s főmenübe, és nem kell neki meglegyen a játék, vagy meg kell legyen neki a játék és neten tudunk kapcsolódni, vagy hogy? Mert a dobozon angolul van, és csak az van ráírva, hogy: Wireless compatible.
Előre is köszönöm: BergRisst
2011. máj. 14. 22:03
1/2 anonim válasza:
A közelbe fogsz valami wifi jelet a PSP-vel egyáltalán?És ha igen azt a wifi jelet ráhangoltad a PSP-re?
2/2 A kérdező kommentje:
Igazából még nem vettem meg a saját wifimet, de a szomszédét befogom és nincs lekódolva és tudom lopni :) de ha leirod azt megköszönöm, mert majd veszek ha összejön a pénzem :D
2011. máj. 14. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!