Left 4 Dead probléma, avagy ezt már elszúrtam végleg?
Telepítésnél kért a játék egy kódot ami a kézikönyv hátoldalán volt.Beírtam,elfogadta, de valami gond volt utána,talán ahova telepíteni akartam nem volt elég hely, így kiléptem az egészből. Mikor csináltam helyet, és újra elkezdtem a telepítőt a játék kiírta hogy a kód már fel lett használva egyszer... Megmutattam egy ismerősömnek, azt mondta a Steam accountomon (amit a kód beírása előtt kellett csinálni) ott van a játék és így meg tudom oldani a gondot, de mivel már több mint 1 hónapja történt nem emlékeztem mit adtam meg jelszónak az accomhoz... Jelszó emlékeztető meg nem küldi ki a megadott e-mailre, már vagy 5ször próbáltam sikerültelenül.
Innentől kezdve erről a játékról nyugodtan lemondhatok? Tudom hogy eszméletlen állatság volt, de legalább legközelebb jobban odafigyelek az fix.
A játék eredeti mellesleg.
Köszi előre is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!